Werkboek SuperPoeper Volwassenen 2018-04-29T21:08:27+00:00

Werkboek SuperPoeper

Koop werkboek >

Poep jij niet volgens het boekje?
Dan is het digitale werkboek iets voor jou.

Wat staat er in?
Poepproblemen

✓ Uitleg poepproblemen
✓ Oorzaken & gevolgen

Laxeren

✓ Laxeermiddelen
✓ Laxeerbeleid

In de praktijk

✓ Veranderingen
✓ Knelpunten

Plan van aanpak

✓ Structuur & ontspanning
✓ Stappenplan

Poepproblemen

✓ Uitleg poepproblemen
✓ Oorzaken & gevolgen

Laxeren

✓ Laxeermiddelen
✓ Laxeerbeleid

In de praktijk

✓ Veranderingen
✓ Knelpunten

Plan van aanpak

✓ Structuur & ontspanning
✓ Stappenplan

Hoe bestel je?
1. Betaal

Betaal via superpoeper.nl

2. Download

Het werkboek is in pdf-formaat

3. Print

Druk af via je eigen printer

Voor wie?

Voor (jong)volwassenen die op eigen plek en eigen tijd met hun poepprobleem aan de slag willen gaan.

★★★★★

Hallo Hadassa, wat fijn dit werkboek. Eindelijk begrijp ik dat ik een poepprobleem heb en waar het mee te maken heeft. Hoog tijd om aandacht te gaan besteden aan het veranderen van een paar gewoontes die dus niet goed voor mij zijn.

Wilma, Boxmeer
April 2018

★★★★★

Het werkboek heeft mij echt op weg geholpen. Ik wist wel dat het poepen niet echt lekker ging, maar niet hoe ik dit kon veranderen. Ga morgen gelijk naar de huisarts om het één en ander te bespreken. Dat taboe om niet te praten over poepen moet maar eens voorbij zijn.

Pieter, Zoetermeer
Maart 2018

★★★★★

Ik kwam op deze site omdat mijn dochter last heeft van een poepprobleem. Blijkbaar valt de appel niet zo ver van de boom…ik herkende ook zaken waarvan ik last heb, dus aan de slag gegaan met het werkboek. Zo, dat was een eyeopener. Hopelijk zijn mijn dochter en ik binnenkort echte superpoepers.

Mildred, Uithoorn
April 2018

Werkboek SuperPoeper

Koop werkboek >