WEG ‘UIT DE SHIT’?​

Poepproblemen geven last. Thuis, op school, bij de opvang, bij sporten, tijdens verjaardagen en uitjes. Helaas verdwijnen poepproblemen niet vanzelf, ook al wordt vaak aangegeven dat je geduld moet hebben en het echt wel overgaat. Je moet iets doen om uit de shit te komen en het liefst zo snel mogelijk, zodat het poepprobleem niet verergert.

https://superpoeper.nl

1 + 1 = 2

Poepproblemen alleen met laxeren behandelen is meestal onvoldoende, net als alleen aandacht voor het poepgedrag van het kind. Want ook al heeft een poepprobleem geen medische oorzaak, het kan wel lichamelijke gevolgen hebben. Daarom heeft Methode SuperPoeper oog voor beide en ontwikkelde ik een combinatieplan; het SuperPoeperPlan.

Praktisch, snel en effectief online

Mijn SuperPoeperPlan is een praktisch en effectief online programma, dat direct inzicht biedt in de soorten poepproblemen, de symptomen, de oorzaken, en de gevolgen. Daardoor wordt de opbouw van het plan van aanpak ook duidelijk. Mijn missie is dat het kind zo snel mogelijk uit de shit raakt en een superpoeper wordt en blijft.

Methode SuperPoeper is er voor ouders die op zoek zijn naar hulp bij het poepprobleem van hun kind én voor professionals die ouders en kinderen willen bijstaan bij een poepprobleem. 

0 +
Kinderen geholpen
0 +
SuperPoeperPlan verkocht
0 +
In de media verschenen

Kies jouw
SuperPoeperPlan

OUDERS VAN KIDS 8+ JAAR
 • 1-OP-1 ONLINE CONSULT
 • 1 UUR LIVE VIDEO
 • ANALYSE POEPPROBLEEM
 • UITLEG RISICOFACTOREN
 • LAXEERPLAN OP MAAT
 • WC-GEDRAG PLAN
 • GRATIS DOWNLOADS
147,-
OUDERS VAN KIDS 2 - 7 JAAR
 • ONLINE VIDEOTRAINING
 • Digitaal werkboek
 • PLAN VAN AANPAK
 • HET SUPERPOEPERBOEK
 • DE SUPERPOEPERAPP
 • SUPPORT PER E-MAIL
 • GRATIS DOWNLOADS
157,-
PROFESSIONALS
 • ONLINE VIDEOTRAINING
 • DIGITALE LESBOEKEN
 • 7 MODULES + 1 EXTRA
 • HET SUPERPOEPERBOEK
 • DE SUPERPOEPERAPP
 • HAND-OUTS
 • GRATIS DOWNLOADS
267,-

WEETJE!

VEEL OUDERS BLIJVEN DE LUIER AANBIEDEN, OMDAT ZIJ BANG ZIJN DAT HUN KIND ANDERS WEIGERT TE POEPEN EN OBSTIPATIE KAN ONTSTAAN. ECHTER EEN LUIER ZORGT ERVOOR DAT HET KIND GEEN GOEDE POEPHOUDING HEEFT OM DE POEP ER HELEMAAL UIT TE KUNNEN KRIJGEN EN DAARBIJ BELEMMERT DE LUIER ZELF DIT OOK NOG EENS,

TIP

‘EEN LUIER MAAKT LUIER’

NIET ALLEEN HET KIND, MAAR OOK OUDERS KOMEN TERECHT IN EEN VICIEUZE POEPCIRKEL. ALS JE KIND AANDRANG HERKENT EN KAN OPHOUDEN TOT DE LUIER AAN IS,
IS HET TIJD VOOR POTJE OF WC.

Zorg dat je de luiers weg legt en niet meer in beeld zijn, zodat jij en je kind de verleiding van de luiers kunnen weerstaan. Als je kind nog een luier aanheeft bij slapen, pas de luier omdoen als er gepoept is.

“OUDERS ZIJN ERG TE SPREKEN OVER HAAR KUNDIGE AANPAK!”
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar kundige, enthousiaste en directe aanpak.
“HADASSA IS GOED BEREIKBAAR EN OPEN IN COMMUNICATIE”
Ik ken Hadassa al jaren als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is daarbij laagdrempelig bereikbaar en open in haar communicatie.
“HADASSA IS ECHT EEN SPECIALIST, VEEL VAN HAAR GELEERD”
Ik volgde de online training voor professionals bij Hadassa. Veel van opgestoken, maar wat ik het liefst doe is ouders verwijzen naar haar. Daar worden ze snel en goed geholpen. Ze is echt een specialist. Dank je Hadassa.
“MIJN ERVARING MET HADASSA IS ERG POSITIEF”
Obstipatie bij kinderen, kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
“DE METHODE HELPT STAP VOOR STAP NAAR EEN HELDER PLAN”
Methode SuperPoeper bekijkt poepproblemen vanuit diverse oogpunten. De 7 modules in de online training voor professionals, helpen je stap voor stap naar een helder en gestructureerd plan. Zodat kinderen en hun ouders uit de shit kunnen worden geholpen.
“EEN SUPERDESKUNDIGE EN OOK NOG EENS EEN LEUK EN LIEF MENS!”
Als ervaringsdeskundige en als moeder en oma, kan Hadassa zich volledig inleven in poepproblematiek. De kern van haar succes zit ‘m in haar passie, creativiteit en heldere manier van communiceren. Een superdeskundige en ook nog eens een leuk en lief mens.

“METHODE SUPERPOEPER IS MET HUMOR EN TO-THE-POINT!”
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in je eigen tempo volgen. Ideaal dus voor ouders. Methode SuperPoeper is net als Hadassa zelf: met humor, duidelijk en to-the-point.
“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ EN OPGELUCHT BEN IK!”
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 2 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis. Ik kan je wel zoenen, zo blijf en opgelucht zijn wij! 
“WAT EEN AANRADER, NA 2 JAAR PIJN HELEMAAL UIT DE LUIERS!”
Dit SuperPoeperPlan is een heuse aanrader. Onze zoon is deze zomer – na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling – eindelijk helemaal uit de luiers! Wat zijn wij enorm blij voor en supertrots op ons kind. Dank je wel Hadassa voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
“DE BOODSCHAP – HAHA – WORDT GOED DOOR HADASSA GEBRACHT!”
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en de vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap – haha – wordt goed door Hadassa gebracht.
“TSJONGE, TSJONGE, WAT IS DIT PLAN ZIJN GELD WAARD!”
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken snel verleden tijd. Tsjonge, wat is dit plan zijn geld waard!
“WOW, DIT IS DUS ECHT KAKKIE MAKKIE, DIT PLAN VAN AANPAK!”
Wow, na ruim 3 jaar dokteren, overal en nergens te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag; kakkie makkie deze aanpak, wij bevelen dit plan van harte aan.
“WEG POEPPROBLEEM…HAD IK DIT MAAR EERDER GEWETEN!”
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus dagelijks vieze broeken. Volgens het SuperPoeperPlan gestart met laxeren en op school gesprek gehad. Weg poepprobleem en allerfijnst… we hebben een vrolijk meisje in huis! Had ik dit maar eerder geweten!