Supervisie professionals 2018-08-13T19:51:06+00:00

Supervisie online

Boek supervisie >

Supervisie online

Boek supervisie >

Op zoek naar supervisie over poepproblemen?
Eén uur op eigen tijd en plek online?

Welke onderwerpen?

Hoe werkt het?

Voor wie?

Ervaringen

Welke onderwerpen?
Overleg

✓ Poepproblemen
✓ Werkwijze

Advies

✓ Laxeren
✓ Plan van aanpak

Ondersteuning

✓ Gespreksvoering
✓ Zelfreflectie

Hoe werkt het?
1. Betaal

Betaal via superpoeper.nl

2. Afspraak maken

We spreken een datum af.

3. Persoonlijk consult

Het consult vindt plaats via Skype

Voor wie?

Voor professionals die overleg, advies of ondersteuning willen bij het werken met poepproblemen binnen hun eigen werksetting.

Ervaringen

Iris Tadic Fadjil is integratief kindertherapeut en heeft haar eigen kinderpraktijk Eigenwijs en is aangesloten bij het Centrum voor Kindertherapie in Hoorn. Iris werkt al jaren met kinderen met poepproblemen en hun ouders.

In mijn praktijk werk ik geregeld met poepproblemen. In de afgelopen jaren, kon ik wanneer het nodig was, terecht bij Hadassa met al mijn vragen. Hadassa is buiten ontwikkelaar van de methode, ook ervaringsdeskundige en daarbij een snelle denker die oplossingsgericht handelt.De supervisie die zij mij geeft, biedt goede steun en zorgt ervoor dat ik zelf weer verder kan.

Barbara Corsetto is hypnotherapeut en fysiotherapeut en is werkzaam in haar eigen praktijk Hypnotherapie te Amsterdam
. 

Supervisie bij Hadassa was voor mij een waardevolle aanvulling. Na het volgen van de online training kon ik enthousiast aan de gang. Ik merkte echter dat ik nog behoefte had aan wat advies, iemand die even met me meekeek en met mij mee dacht. Hadassa kan dit uitstekend. Ik kon al mijn vragen kwijt en ze zette mij weer op het juiste spoor, zodat ik vol vertrouwen door kon.

Marleen Velderman is urotherapeut bij het Rijnstate ziekenhuis

Het Supervisie-skypeconsult met Hadassa was fijn! Het was een prettig gesprek waarin Hadassa een enorme bevlogenheid voor gezinnen die in de shit zitten doorgeeft. Alle vragen werden aan de hand van ervaringen en praktijkvoorbeelden besproken. Ook was het skypeconsult prettig om praktische adviezen te krijgen m.b.t. het inzetten van de methode in mijn werksituatie.

Supervisie online

Boek supervisie >

Supervisie online

Boek supervisie >