“WETEN WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJN METHODE?”

Alle reviews zijn authentiek, maar bij ouders zijn de namen vanwege privacy gewijzigd.

facebook
Renske de Vries
recommends
juli 1, 2022

Onze zoon van 4,5 jaar wilde alleen in de luier poepen. Al langere tijd last van/bekend met obstipatie, waarvoor we sinds zijn 3e jaar Macrogol gebruiken. Echter hebben we lang moeten zoeken naar de juiste dosering. We zijn dit plan tegengekomen en vol goede moed gestart. Het was even zoeken naar de juiste dosering, maar na 3 weken had hij het onder de knie. Het is even doorzetten, maar het levert echt resultaat op. Wij zijn heel blij en hebben een hele blije en trotse zoon. Daarnaast heeft Hadassa ons erg goed geholpen en konden we met alle vragen bij haar terecht. We kregen ook snel antwoord!

facebook
Marina Dettmer
recommends
februari 25, 2022

Bedankt Hadassa! 3 jaar geleden onze dochter geholpen met een goed laxeerplan, na 3 jaar toch weer een kleine terugval. Toevallig kwam ik je fysiek tegen, we hebben heel kort even gesproken, binnen 24 uur een mail van je gekregen en weer sta je ons bij. Alle onze gegevens had je nog, zelf haar gewicht wist je nog! jij bent een uniek mens, en ik hoop dat velen jou kunnen vinden en jouw hulp mogen ontvangen. Door jou voelen we ons gehoord en geholpen❤

facebook
Gerdien Kramer-van Den Berg
recommends
augustus 21, 2021

Al ruim 2 jaar zindelijk maar poepen op de wc bleef spannend voor mijn dochter.. Ik kwam dit tegen en heb het gelijk besteld, En na de eerste dag proberen viel het kwartje!! Zo blij met deze online ouder training !!!

facebook
Marga Brancart van Gestel
recommends
maart 17, 2021

Na een jaar tobben met -wat wij dachten- een zindelijkheidsprobleem- vond ik de superpoeper-site. Na aanmelding voor het programma voor ouder en kind ontdekten we dat er vooral sprake was van een poepprobleem. De herkenning van wat geschreven werd in het programma gaf goede moed dat we dichtbij een oplossing waren, zonder vervelende verwijzingen naar een kinderarts of poeppolie. Ons geduld werd nog even op de proef gesteld omdat we tijd nodig hadden de juiste dosering voor de laxantia te vinden, maar in die periode hebben we een aantal keer mailcontact met Hadassa gehad, wat ons steeds weer goede moed en vertrouwen gaf. En ja hoor...; uiteindelijk gold wat Hadassa ons vertelde; de aanhouder wint en inmiddels is onze zoon een trotse superpoeper.

facebook
Bar Bara
recommends
september 20, 2020

Zelfs op zondag antwoordt Hadassa gelijk op mijn hulpvraag 🤩 Mijn dochter heeft een terugval nu ze op school gestart is en de wanhoop kwam bij mij weer even omhoog. Dus toch maar gemaild, op zondag dus en gelijk antwoord! En zelfs een paar mailtjes heen en weer met fijne adviezen. Hadassa je bent een topper 🥇 Eerlijk, oprecht, meedenkend en verstand van 💩 en de aanpak bij problemen 💪🏻

facebook
Monique Muis-Krooswijk
recommends
mei 27, 2020

hele goede duidelijke methode. Wij hadden te maken met een echte luier poeper. Na een heftige laxeer week en de tips en boek te gebruiken ging de knop om bij onze dochter en wilde zelfs de luier niet meer aan. Ze gaat ook op school met ondersteuning van de juf. Wij zijn nu 3 weken verder en elke dag gaat het beter. Onze dochter heeft al bijna geen vieze broeken meer en geeft het goed aan als ze moet!

facebook
Naomi de Jong
recommends
februari 13, 2020

We wilden u langs deze weg bedanken! Dankzij uw boek en app en het lezen van alle tips is onze zoon van luierpoeper, naar gatluierpoeper naar superpoeper. 🥳 Wat zijn we trots en nog belangrijker, wat is hij trots! “Nu ben ik een echt superpoeper” Bedankt 🍀🍀

facebook
Marieke Overduin
recommends
december 4, 2019

Dankzij deze methode en het persoonlijk advies van Hadassa hadden wij bínnen een week een Superpoeper in huis! Ons kind is nu eindelijk helemaal zindelijk, en vooral blij en opgelucht. En wij ook! 🤩

facebook
Denice Scheffer-Visser
recommends
november 30, 2019

Binnen twee weken een superpoeper hier thuis!! Heel dankbaar en blij met deze methode. Trotse en blije dochter die niet meer bang is en zonder angst naar de wc gaat. Papa en mama ook heel blij en super trots.

facebook
Bibi van Overmeeren
recommends
november 29, 2019

Zeer effectieve methode. Trotse dochter die nu naar de wc durft. En blije ouders 🙂

facebook
Danielle van Santen
recommends
oktober 20, 2019

Het laatste zetje in de rug wat we nodig hadden om onze meid (2,5) zindelijk te krijgen. Op de dag dat we de oudercursus aangeschaft hebben in gezamenlijk overleg haar luier afgedaan en niet meer om gedaan. Geen ongelukjes gehad en ook voor de grote boodschap gaat mevrouw naar de wc, nog wel een beetje spannend maar ze durft het nu wel los te laten, we zijn er nog niet maar wel bijna! Zonder de laatste tips hadden we niet zo snel dit resultaat kunnen bereiken.

facebook
Gerda Eva Antonia Cornelia Kensen
recommends
september 11, 2019

Info is onmisbaar. IIk zou zeggen lees veel en praat veel.

facebook
Joyce Lutz
recommends
november 22, 2018

Middels 2 chat momenten via de website, 1 Skype consult en 2 mailwisseling heeft Hadassa ons met veel begrip geduld en betrokkenheid nieuwe hoop en energie gegeven toen het uitzichtloos leek. We hebben goede bruikbare tips gekregen mbt communicatie en structuur die we ook met BSO hebben kunnen delen. Meteen daarna nu 2 dagen droog & schoon, het begin is er🙌

facebook
Gabriella Modderman
recommends
september 3, 2018

De online training is een heuse aanrader! Onze zoon is deze zomer, na twee jaar dagelijks pijn en teleurstelling, helemaal uit de luiers! 🎉

facebook
Daniel Bar-on
recommends
mei 25, 2018

Super!

facebook
Weslie Bruin
recommends
mei 6, 2018

kan wweer vrolyk poeepen

facebook
Sanne Roeleveld
recommends
juni 21, 2016

Ongelooflijk....na 2 jaar dokteren... van het kastje naar de muur gestuurd worden...een probleem waar we van dachten, komt dit nog goed? Kunnen we met trots zeggen dat Mees een superpoeper is geworden na 2 weken....wat zijn wij en Mees goed geholpen met de tips van superpoeper....!! Ik zal het iedereen aanraden icm de app en het werkboek!!

facebook
Elly Singo
recommends
maart 28, 2016

Mijn kleindochter had problemen met hardlijvigheid.Ik geef haar elke dag tarwe brood te eten en geef haar ook quaterouts pap.Het helpt hoor.

facebook
Stephan Wijnen
recommends
januari 13, 2016

Goed initiatief!!

facebook
Laura Vermeulen-Glaaser
recommends
mei 18, 2015

Net een heel mooi consult mogen ontvangen. Heel verhelderend, prachtig om feedback te krijgen hoe je als ouder eea kan veranderen om tot resultaat te komen. Als je in de situatie zit is het soms lastig deze afstand te nemen. Morgen direct aan de slag om van mijn zoon een superpoeper te maken!

facebook
Ilse Metz
recommends
januari 6, 2015

Super effectieve methode! Na door te hebben dat we als ouders zelf ook iets in onze houding te veranderen hadden;-) We hebben samen geoefend met het poepplan, onze dochter veel erkenning gegeven op dat ze het spannend vond, maar geen luier meer gegeven.. En na twee dagen deed ze haar eerste poepje op de wc. Even paniek vooraf , maar daarna beretrots. Ze heeft zelf haar angst overwonnen! Wij ook trots natuurlijk en vooral blij voor haar dat de obstipatie nu weg is. Een aanrader!

“OUDERS ZIJN ERG TE SPREKEN OVER HAAR KUNDIGE AANPAK!”
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar kundige, enthousiaste en directe aanpak.
“HADASSA IS GOED BEREIKBAAR EN OPEN IN COMMUNICATIE”
Ik ken Hadassa al jaren als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is daarbij laagdrempelig bereikbaar en open in haar communicatie.
“HADASSA IS ECHT EEN SPECIALIST, VEEL VAN HAAR GELEERD”
Ik volgde de online training voor professionals bij Hadassa. Veel van opgestoken, maar wat ik het liefst doe is ouders verwijzen naar haar. Daar worden ze snel en goed geholpen. Ze is echt een specialist. Dank je Hadassa.
“MIJN ERVARING MET HADASSA IS ERG POSITIEF”
Obstipatie bij kinderen, kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
“DE METHODE HELPT STAP VOOR STAP NAAR EEN HELDER PLAN”
Methode SuperPoeper bekijkt poepproblemen vanuit diverse oogpunten. De 7 modules in de online training voor professionals, helpen je stap voor stap naar een helder en gestructureerd plan. Zodat kinderen en hun ouders uit de shit kunnen worden geholpen.
“EEN SUPERDESKUNDIGE EN OOK NOG EENS EEN LEUK EN LIEF MENS!”
Als ervaringsdeskundige en als moeder en oma, kan Hadassa zich volledig inleven in poepproblematiek. De kern van haar succes zit ‘m in haar passie, creativiteit en heldere manier van communiceren. Een superdeskundige en ook nog eens een leuk en lief mens.

“METHODE SUPERPOEPER IS MET HUMOR EN TO-THE-POINT!”
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in je eigen tempo volgen. Ideaal dus voor ouders. Methode SuperPoeper is net als Hadassa zelf: met humor, duidelijk en to-the-point.
“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ EN OPGELUCHT BEN IK!”
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 2 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis. Ik kan je wel zoenen, zo blijf en opgelucht zijn wij! 
“WAT EEN AANRADER, NA 2 JAAR PIJN HELEMAAL UIT DE LUIERS!”
Dit SuperPoeperPlan is een heuse aanrader. Onze zoon is deze zomer – na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling – eindelijk helemaal uit de luiers! Wat zijn wij enorm blij voor en supertrots op ons kind. Dank je wel Hadassa voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
“DE BOODSCHAP – HAHA – WORDT GOED DOOR HADASSA GEBRACHT!”
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en de vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap – haha – wordt goed door Hadassa gebracht.
“TSJONGE, TSJONGE, WAT IS DIT PLAN ZIJN GELD WAARD!”
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken snel verleden tijd. Tsjonge, wat is dit plan zijn geld waard!
“WOW, DIT IS DUS ECHT KAKKIE MAKKIE, DIT PLAN VAN AANPAK!”
Wow, na ruim 3 jaar dokteren, overal en nergens te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag; kakkie makkie deze aanpak, wij bevelen dit plan van harte aan.
“WEG POEPPROBLEEM…HAD IK DIT MAAR EERDER GEWETEN!”
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus dagelijks vieze broeken. Volgens het SuperPoeperPlan gestart met laxeren en op school gesprek gehad. Weg poepprobleem en allerfijnst… we hebben een vrolijk meisje in huis! Had ik dit maar eerder geweten!

Deze site is geregistreerd op wpml.org als ontwikkelingssite.