Reviews ouders

★★★★★

Debby– januari 2014

Bedankt voor ons gesprek, onze zoon heeft vrijdag meteen op de wc gepoept en ook het weekend. De combi van jouw aanpak en laxeermiddelen werkt. Wat een verademing om zo snel resultaat te zien. Opvallend dat onze zoon nu ook weer beter eet en meer energie heeft en vrolijker is. Wij zijn blij.

★★★★★

Simone – juni 2015

Wat was de chat verhelderend maar ook confronterend 😉 dat wel. Goed om te weten dat ik als ouder met wat kleine veranderingen, een groot resultaat kan krijgen in mijn dochters gedrag en reacties. Zoals jij zei is het: liefde maakt blind! Ze gaat gewoon naar de wc nu, ongelooflijk. Ik raad iedereen de oudertraining aan. Dank je wel.

★★★★★

Jeroen –  oktober 2016

Wow, na ruim 3 jaar dokteren waarbij wij dachten dat het poepprobleem van onze zoon nooit opgelost zou worden, kunnen wij nu zeggen dat wij een superpoeper in huis hebben! En dat na 2 weken. We konden na de oudertraining met alle tips zelf thuis gemakkelijk aan de slag. Dank, ik raad iedereen Methode SuperPoeper aan.

★★★★★

Margriet & Karel– februari 2017

Deze methode helpt echt. We waren in het begin sceptisch, hadden al veel geprobeerd. Nu ontdekten we dat wij zelf wat stappen moesten nemen, die direct effect hadden op onze dochter. Met Het SuperPoeperBoek en veel erkenning de luier weggehaald, spannend voor haar en voor ons. Na twee dagen poepte ze op de wc. Zij trots en wij nog trotser. Aanrader!

★★★★★

Nelleke– september 2017

Het gaat stukken beter met mijn dochter. Was wel een gedoe om de geadviseerde dosering laxeermiddel te krijgen, maar toch gelukt. En nu…al weken geen vieze broeken meer, dus wij denken eraan om de volgende vakantie langzaam af te bouwen zoals jij uitlegde. Dank je!

★★★★★

Annekedecember 2017

Dank voor de chat, fijn dat dit ’s avonds kon. Ik voelde mij begrepen en dat kwam vooral doordat jij jouw ervaringen met mij wilde delen om zaken te verhelderen. Na afloop kon ik aan de slag met het stappenplan van de oudertraining en echt waar; na een dag merk ik bij mijn zoon al een enorme verbetering. Aanrader voor kinderen en ouders in de shit, haha!

★★★★★

Marijkefebruari 2018

Ik wilde je laten weten dat ik erachter ben gekomen waar het poepprobleem van ons kind mee te maken heeft. Ik ben bij de huisarts geweest en gestart met de laxeermiddelen. Fijn dat de online oudertraining duidde welke stappen ik moest nemen. Ik heb mijn vriendinnen die ook problemen hebben met hun kinderen rondom de zindelijkheid, je training doorgegeven. Zo gemakkelijk en snel te doen, super!

★★★★★

Wilma– maart 2018

Wat goed die video en digitale werkboek van de online oudertraining. Nu begrijp ik eindelijk waarmee het poepprobleem van mijn dochter te maken heeft. Hoog tijd om aandacht te gaan besteden aan het veranderen van een paar gewoontes die dus niet goed voor haar zijn. Dank!

★★★★★

Bernadette– april 2018

Wij zijn erg blij met de tips en trucs uit de oudertraining die we hebben gekregen voor onze zoon vorig jaar. Het plan was duidelijk en de app is super. Maar we realiseren ons dat het alleen werkt als de omgeving ook meewerkt. Op school en de BSO wordt goed meegedacht. Ik heb gemerkt dat meer herkenbaarheid voor dit probleem en deze groep kinderen nodig is. Ga vooral zo door!

★★★★★

Barbara– januari 2019

 Bedankt voor je mailtje na het volgen van de online oudertraining en de super fijne tips. Ik ga zeker met al je tips aan de slag.
Nogmaals veel dank voor je tijd. Ik zal je zeker (weer) mailen als ik me toch zorgen ga maken. 

★★★★★

Sylvana– mei 2019

 Yes! Al bijna 3 weken gaat mijn dochter naar de wc!!! Er leek na een paar dagen bloed, zweet en tranen een knop om te gaan. Ze plast én poept zonder moeite op de wc, geen enkel ongelukje meer gehad, poep houdt ze niet meer op. Ik wil jou echt ENORM, ENORM, bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt. De online oudertraining en ons mailcontact heeft ervoor gezorgd dat onze dochter geen luier meer aan heeft. Ik zeg de boodschap aan wie het wil horen voort!

★★★★★

Rosanne– juni 2019

 Wij zijn superblij. Het gaat allemaal vanzelf, alsof ze al jaren op de wc poept. Ik wilde je even bedanken voor je mailtjes en bemoediging en geduld. Ik heb een vriendin enthousiast gemaakt en die heeft nu ook de online oudertraining gekocht. Nogmaals bedankt en hopelijk hebben wij geen hulp meer nodig 😉

Reviews professionals

Marleen Velderman is urotherapeut bij het Rijnstate ziekenhuis

 De online training Methode SuperPoeper is een overzichtelijke en duidelijk omschreven methode. De 7 modules en de casus helpen je stap voor stap naar een mooi plan om het kind en zijn ouder(s)/verzorger(s) uit de shit te helpen. Je gaat de poepproblematiek vanuit verschillende oogpunten bekijken en benaderen. Het Supervisie-skypeconsult daarna met Hadassa was fijn! Het was een prettig gesprek waarin Hadassa een enorme bevlogenheid voor gezinnen die in de shit zitten doorgeeft. Alle vragen werden aan de hand van ervaringen en praktijkvoorbeelden besproken en ik kreeg praktische adviezen m.b.t. mijn werksituatie.

Iris Tadic Fadjil is integratief kindertherapeut en heeft haar eigen kinderpraktijk Eigenwijs en is aangesloten bij het Centrum voor Kindertherapie in Hoorn. Iris werkt al jaren met kinderen met poepproblemen en hun ouders.

In mijn praktijk werk ik geregeld met poepproblemen. In de afgelopen jaren, kon ik wanneer het nodig was, terecht bij Hadassa met al mijn vragen. Hadassa is buiten ontwikkelaar van de methode, ook ervaringsdeskundige en daarbij een snelle denker die oplossingsgericht handelt.De supervisie die zij mij geeft, biedt goede steun en zorgt ervoor dat ik zelf weer verder kan.

Barbara Corsetto is hypnotherapeut en fysiotherapeut en is werkzaam in haar eigen praktijk Hypnotherapie te Amsterdam
. 

Supervisie bij Hadassa was voor mij een waardevolle aanvulling. Na het volgen van de online training kon ik enthousiast aan de gang. Ik merkte echter dat ik nog behoefte had aan wat advies, iemand die even met me meekeek en met mij mee dacht. Hadassa kan dit uitstekend. Ik kon al mijn vragen kwijt en ze zette mij weer op het juiste spoor, zodat ik vol vertrouwen door kon.

Nathalie Schrijver-Levie is kinderarts in het Leiden University Medical Center  met onder andere aandachtsgebied sociale pediatrie, voedingsproblemen van schoolgaande kinderen en neonatologie.


Methode SuperPoeper moet de basis zijn voor de aanpak van poepproblemen van elke professional. Vanuit welk perspectief je er ook mee werkt, bijvoorbeeld als pedagoog of als dokter, is het makkelijk toepasbaar. Laten wij er in elk geval aan bijdragen andermans “shit” te kunnen opruimen! En….een goed begin is het halve werk!

Claire Groenen is sociaal pedagoog en integratief kindertherapeut in haar praktijk De Schatkist te Amsterdam met specialisaties in zindelijkheidsproblemen, faalangst en scheidingsproblematiek.


Methode SuperPoeper is een heldere en duidelijke handleiding om poepproblemen de baas te worden! De training voor professionals is goed en gestructureerd opgezet, net als de methode voor ouders. De online oudertraining biedt inzicht in de achtergronden van poepproblemen en maakt dat ouders hun kind snel en gericht ondersteuning kunnen bieden.

Charlotte Bruins Slot is jeugdarts en werkzaam met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.


Ik kom in mijn werk regelmatig poepproblemen tegen. Natuurlijk maak ik dan gebruik van onze richtlijnen zoals die van Obstipatie bij Kinderen. Sinds ik de training Methode SuperPoeper gevolgd heb, kijk ik toch met hele andere ogen naar de kinderen en hun ouders met deze problemen. Met de kennis en app SuperPoeper kan ik hen veel beter helpen. Absolute aanrader voor andere professionals die hiermee in aanraking komen!

Inge Logister is urotherapeut in de Pipo Poli van het MMC te Veldhoven en werkzaam als kindercoach in haar praktijk
Kindercoaching-e te Best.

Werken met Methode SuperPoeper is als de kers op de taart. Juist dat, wat het verschil maakt. Ik werk dagelijks met kinderen met poepproblemen en wil niks liever dan ze heel graag er vanaf helpen. Door het toepassen en werken met deze duidelijk gestructureerde methode, kan ik kinderen en hun ouders dus nog beter helpen. En dat is nu net waar het mij om gaat!

Marije Thepass is (kinder)coach in haar coachingspraktijk Natuur(lijk) Bewegen in Delft. Met als specialisaties kinderen met zindelijkheids-, leer- en gedragsproblemen.

Sinds ik de online training heb gedaan ben ik veel meer gestructureerd gaan kijken waar de poepproblemen van het kind vandaan komen. Hierdoor lukt het me nog sneller bij de kern te komen en het kind uit de “shit” te halen. De online training is zeker een aanrader voor iedereen die met kinderen met poepproblemen werkt.