Reviews

Wat ouders en professionals zeggen over het SuperPoeperPlan en Methode SuperPoeper

Alle reviews zijn authentiek, maar bij sommige ouders zijn de namen vanwege privacy gewijzigd.

Een illustratie van een mensendrol met een gezichtje
Ik ken Hadassa al jarenlang als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is goed bereikbaar en open in haar communicatie en verwijst als nodig door.
Nathalie Schrijver-Levie
kinderarts in LUMC
Wow, na ruim 3 jaar dokteren en overal te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag. Wij bevelen dit plan van harte aan.
Jan
over dochter van 5
Obstipatie bij kinderen kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
Quintijn Morelis
huisarts praktijk Dokter Zuid
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 4 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis! Ik kan je wel zoenen, zo blij ben ik!
Barbara
over zoon van 7
Al ruim 2 jaar zindelijk maar poepen op de wc bleef spannend voor mijn dochter. Ik kwam dit tegen en heb het gelijk besteld. Dit raad ik iedereen aan. Want na de 1e dag viel het kwartje!! Zo blij met dit SuperPoeperPlan!!!
Gerdien
over kind 4,5
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar enthousiaste, kundige en directe aanpak.
Marc Benninga
prof. kinderarts MDL in AMC
Bedankt Hadassa! Ooit hielp je onze dochter heel goed, maar helaas na 3 jaar toch een kleine terugval. Alle onze gegevens had je nog! Ik hoop dat velen jou kunnen vinden. Door jou voelen we ons gezien, gehoord en geholpen.
Marina
over dochter van 7
Wij dachten dat onze zoon een zindelijkheidsprobleem had, totdat ik SuperPoeper vond. De herkenning in het plan gaf goede moed voor een oplossing, zonder verwijzing naar een kinderarts of poeppoli. En ja hoor, een superpoeper in huis.
Marga
zoon van 3
Dit SuperPoeperPlan is een aanrader. Onze zoon is - na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling - helemaal uit de luiers! Wat zijn wij blij voor en trots op ons kind. Bedankt Hadassa, voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
Harold & Jannie
over zoon van 4,5
Als ervaringsdeskundige en als moeder en oma, kan Hadassa zich helemaal inleven in poepproblematiek. De kern van haar succes zit 'm in haar passie en creativiteit. Een superdeskundige én ook nog eens een leuk en lief mens.
Sonja N. Brilleslijper-Kater
kinderpsycholoog, expert misbruik
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken verleden tijd. Dit plan is zijn geld waard!
Annemarie
over dochter van 5,5
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in eigen tempo volgen. Er zijn maar weinigen zo bekend met poepproblemen als Hadassa. Methode SuperPoeper is net als Hadassa: to-the-point.
Debby Mendelsohn
psycholoog, zindelijkheidsexpert
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap wordt goed door Hadassa gebracht ; )
Berend & Stella
over hun 4-jarige broekpoeper
Methode SuperPoeper bekijkt poepproblemen vanuit diverse oogpunten. De 7 modules in het ProfessionalPlan helpen je stap voor stap naar een gestructureerd plan van aanpak. Zo worden kinderen en ouders snel geholpen.
Marleen Velderman
urotherapeut, pedagogisch hulpverlener
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus elke dag poepbroeken. Na start van het laxeren, op school een gesprek. Weg poepprobleem en het allerfijnste...vrolijk meisje in huis. Had ik dit maar eerder geweten.
Monica
over dochter 6,5
Super effectieve methode! Pas nadat wij door hadden als ouders iets in onze houding te veranderen ;-), ging bij ons kind de knop om. Erkenning en luier weg. Na 2 dagen deed ze haar eerste poepje op de wc. Echt een aanrader dit plan!
Ilse
over luierpoeper van 3,5
Ik volgde de training van het ProfessionalPlan. Veel van opgestoken en elementen pas ik toe binnen mijn werk. Maar het liefst verwijs ik door naar Hadassa. Zij is écht de specialist en helpt ouders en kinderen snel uit de shit.
Majella Lammers
kinder- en jongerentherapeut
Dankzij de methode en het persoonlijk advies van Hadassa hadden wij bínnen een week een Superpoeper in huis! Ons kind is nu eindelijk helemaal zindelijk en geen ongelukjes meer. Hij is vooral blij en opgelucht. En wij ook!
Martijn
over zoon van bijna 3
Ik kom in mijn werk vaker poepproblemen tegen. Ik gebruik onze richtlijnen, maar sinds ik met Methode SuperPoeper werk, kan ik beter helpen. Aanrader voor andere professionals die hiermee in aanraking komen!
Charlotte Bruins Slot
jeugdarts kinderen 0-12 jaar
Dit was het zetje wat wij nodig hadden. Direct op dag 1 van het SuperPoeperPlan de luier afgedaan. Geen ongelukjes en voor de grote boodschap gaat mevrouw naar de wc. Zonder de tips hadden we niet zo snel dit resultaat kunnen bereiken.
Daniëlle
over dochter van 2,5
Dankzij jouw SuperPoeperPlan, je boek en app en het lezen en opvolgen van alle tips, is onze zoon van luierpoeper en gatluierpoeper gewoon nu een superpoeper. Wat zijn we trots en nog belangrijker, wat is hij trots! Bedankt Hadassa.
Naomi
over zoon van bijna 4
Het ProfessionalPlan is een heldere handleiding om poepproblemen de baas te worden! De training geeft inzicht in achtergronden van poepproblematiek. Zo kan ik kind en ouders snel en gericht ondersteuning bieden.
Claire Groenen
sociaal pedagoog, kindertherapeut
Een zeer effectieve methode. Nadat we alle informatie hadden doorgenomen, hebben wij het stappenplan opgevolgd. En nu? Wij hebben een trotse dochter in huis die naar de wc durft. En natuurlijk blije ouders. Dank je wel Hadassa.
Bibi
dochter van 6
Hadassa heeft ons met begrip, geduld en betrokkenheid, nieuwe hoop en energie gegeven toen het uitzichtloos leek. We hebben bruikbare tips gekregen die we ook deelden met de BSO. Meteen ons kind droog & schoon. Dank je wel!
Joyce
broekpoeper van 5
© 2023 SuperPoeper® - All Rights Reserved