POEP-PROFESSIONAL WORDEN?

Veel professionals in de zorg weten vaak niet hoe en waar te starten met de behandeling van poepproblemen. Ze vinden het lastig om ouders te confronteren uit angst voor weerstand en voelen zich soms onzeker over hoe ze de benodigde informatie goed en duidelijk over kunnen brengen.

En juist dat goed kunnen overbrengen is belangrijk, want ouders zijn de ware kenners van hun kind en dus de sleutel tot de oplossing van het poepprobleem.

Door erkenning, begrip en een luisterend oor te bieden, komt er ruimte voor ouders om hun zorgen en ervaringen te delen

Pas daarna kun jij als professional jouw kennis, ervaring en advies inzetten.
In het SuperPoeperPlan voor professionals leer je hoe je een gestructureerd, systeemgericht plan van
aanpak met positieve invalshoek kunt maken, zodat ouders geïnformeerd en
gemotiveerd met jouw support, aan de slag kunnen met hun kind.

OP JE EIGEN PLEK IN JE EIGEN TIJD

Tijd- en kosteninvestering belemmeren professionals vaak om op locatie een training te volgen. Daarom ontwikkelde ik een online training voor professionals die op eigen plek en tijd kan worden gevolgd. De training bestaat uit 7 modules;
elke module bevat een online videotraining van gemiddeld een half uur én een digitaal beschrijfbaar lesboek met een voorbeeldcasus en praktische opdracht. Je ontvangt Het SuperPoeperBoek en de SuperPoeperApp om te gebruiken binnen jouw werksetting.

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Module 7
Extra

Wie werken met Methode SuperPoeper?

Direct aan de slag met
het SuperPoeperPlan

PROFESSIONALS
  • ONLINE VIDEOTRAINING
  • DIGITALE LESBOEKEN
  • 7 MODULES + 1 EXTRA
  • HET SUPERPOEPERBOEK
  • DE SUPERPOEPERAPP
  • HAND-OUTS
  • GRATIS DOWNLOADS
267,-
“OUDERS ZIJN ERG TE SPREKEN OVER HAAR KUNDIGE AANPAK!”
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar kundige, enthousiaste en directe aanpak.
“HADASSA IS GOED BEREIKBAAR EN OPEN IN COMMUNICATIE”
Ik ken Hadassa al jaren als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is daarbij laagdrempelig bereikbaar en open in haar communicatie.
“HADASSA IS ECHT EEN SPECIALIST, VEEL VAN HAAR GELEERD”
Ik volgde de online training voor professionals bij Hadassa. Veel van opgestoken, maar wat ik het liefst doe is ouders verwijzen naar haar. Daar worden ze snel en goed geholpen. Ze is echt een specialist. Dank je Hadassa.
“MIJN ERVARING MET HADASSA IS ERG POSITIEF”
Obstipatie bij kinderen, kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
“DE METHODE HELPT STAP VOOR STAP NAAR EEN HELDER PLAN”
Methode SuperPoeper bekijkt poepproblemen vanuit diverse oogpunten. De 7 modules in de online training voor professionals, helpen je stap voor stap naar een helder en gestructureerd plan. Zodat kinderen en hun ouders uit de shit kunnen worden geholpen.
“EEN SUPERDESKUNDIGE EN OOK NOG EENS EEN LEUK EN LIEF MENS!”
Als ervaringsdeskundige en als moeder en oma, kan Hadassa zich volledig inleven in poepproblematiek. De kern van haar succes zit ‘m in haar passie, creativiteit en heldere manier van communiceren. Een superdeskundige en ook nog eens een leuk en lief mens.

“METHODE SUPERPOEPER IS MET HUMOR EN TO-THE-POINT!”
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in je eigen tempo volgen. Ideaal dus voor ouders. Methode SuperPoeper is net als Hadassa zelf: met humor, duidelijk en to-the-point.
“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ EN OPGELUCHT BEN IK!”
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 2 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis. Ik kan je wel zoenen, zo blijf en opgelucht zijn wij! 
“WAT EEN AANRADER, NA 2 JAAR PIJN HELEMAAL UIT DE LUIERS!”
Dit SuperPoeperPlan is een heuse aanrader. Onze zoon is deze zomer – na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling – eindelijk helemaal uit de luiers! Wat zijn wij enorm blij voor en supertrots op ons kind. Dank je wel Hadassa voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
“DE BOODSCHAP – HAHA – WORDT GOED DOOR HADASSA GEBRACHT!”
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en de vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap – haha – wordt goed door Hadassa gebracht.
“TSJONGE, TSJONGE, WAT IS DIT PLAN ZIJN GELD WAARD!”
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken snel verleden tijd. Tsjonge, wat is dit plan zijn geld waard!
“WOW, DIT IS DUS ECHT KAKKIE MAKKIE, DIT PLAN VAN AANPAK!”
Wow, na ruim 3 jaar dokteren, overal en nergens te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag; kakkie makkie deze aanpak, wij bevelen dit plan van harte aan.
“WEG POEPPROBLEEM…HAD IK DIT MAAR EERDER GEWETEN!”
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus dagelijks vieze broeken. Volgens het SuperPoeperPlan gestart met laxeren en op school gesprek gehad. Weg poepprobleem en allerfijnst… we hebben een vrolijk meisje in huis! Had ik dit maar eerder geweten!

QUOTE!

ER ZIJN NOG ALTIJD DOKTERS DIE ZEGGEN:
 ‘WATER  DRINKEN EN VEZELS ETEN’ 

…ZE ZOUDEN BETER MOETEN WETEN!

PROFESSOR DR. MARC BENNINGA

KINDERARTS MAAG-DARM-LEVER

UITLEG METHODE SUPERPOEPER