Poepproblemen oplossen

Poepproblemen oplossen is vaak een hardnekkige klus. Methode SuperPoeper® richt zich op jou als ouder – dé expert van je eigen kind – en is onvergelijkbaar qua aanpak van andere aanpakken. Met de juiste informatie en tools kun jij als ouder zelf thuis met je kind aan de slag, zonder een langdurige traject.

Methode SuperPoeper® valt buiten de reguliere zorg en daarom raad ik je altijd aan, om een medische oorzaak van het poepprobleem uit te sluiten én om niet meerdere trajecten tegelijkertijd te volgen. Dat laatste kan verwarring scheppen bij ouders, kind én professionals.

Ouders

Weet jij als ouder niet meer hoe je de poepproblemen kunt oplossen? Van alles geprobeerd zonder dat het heeft geholpen? Ben jij bij dokters, ziekenhuizen, kinderpsychologen, fysiotherapeuten en andere professionals geweest zonder gewenst resultaat? Ik snap dat je klaar bent met het poepprobleem. Graag help ik jou en je kind op weg uit de ‘shit’.

Weerstand bij je kind?

Herken je dit? Hoe meer aandacht jij geeft aan het poepen, hoe meer weerstand je kind laat zien. Praten over poepen met je kind lukt niet. Jij weet dat je kind een poepprobleem heeft en dat weet je kind ook, heus. Je kind voelt zich daar rot over en doet het niet expres. Nooit! Het met je kind hierover hebben drukt je kind met de neus op de feiten. Niet hierover willen praten, negeren, boos worden of weglopen zijn begrijpelijke reacties van je kind. 

Weten wat écht helpt?

In mijn SuperPoeperPlan deel ik al mijn kennis en tips met jou, zodat jij je kind zelf kan helpen – ja echt dat werkt – en jullie samen het poepprobleem kunnen aanpakken. Omdat er bijna altijd sprake is van verstopping, is laxeren een must. Ouders zijn huiverig hiervoor vanwege verslaving of luie darmen. Dat begrijp ik. Gelukkig is dat een fabel! Wat écht helpt is laxeren + aanpak van mogelijke onderliggende shit; een meersporenbeleid. 

Poepproblemen oplossen begint hier!

Ik begrijp natuurlijk dat je liever gisteren dan vandaag uit de shit wil zijn. Daarom heb ik het jou zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Met mijn online programma, kun je direct zelf na bestellen aan de slag gaan. Praktisch en effectief én je kunt het programma volgen in je eigen tempo, op je eigen plek en op welk apparaat, toestel of tablet je maar wil. In mijn woorden; kakkie makkie! Klaar voor?

Een jongetje zit op het toilet een boek te lezen
ouders met kind juichen kijkend naar de laptop
Een meisje ingewikkeld in wc papier
Een jongetje met een duim omhoog en in de andere hand draagt hij wc-rollen

Professionals

Vind jij het spannend of lastig om ouders te confronteren uit angst voor de weerstand van ouders? Of voel jij je onzeker hoe of waar te starten met de aanpak van poepproblemen? Of heb je het idee dat je net te weinig kennis of ervaring hebt om ouders en kind van de juiste informatie te voorzien? Jij bent niet de enige.

Belangrijke boodschap

Als jij start met een luisterend oor te bieden, erkenning te geven en begrip te tonen, komt er ruimte voor ouders om hun zorgen over het poepprobleem van hun kind met jou te delen. Jij ontvangt op die manier dé belangrijke boodschap die jij nodig hebt, om het poepprobleem te analyseren en jouw adviezen aan ouders te kunnen overbrengen. Zo help je ouders snel op weg uit de shit. 

De juiste aanpak

Het aanvliegen van een poepprobleem is vaak lastig. Omdat er meestal meerdere oorzaken op meerdere niveaus spelen. Het kan een flinke zoektocht worden om een poepprobleem grondig te analyseren en vervolgens de juiste aanpak te bepalen. Het ProfessionalPlan helpt jou daarbij met een gestructureerd systeemgericht plan van aanpak met een positieve invalshoek.

Eigen plek, eigen tijd

Ik gaf jarenlang een meerdaagse training aan professionals. Van hen vroeg dat tijds- en kosteninvestering. Dat moest beter kunnen vond ik. Daarom ontwikkelde ik een compleet online programma met videotutorials, e-lesboeken en online tools. Alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Leren op je eigen plek, eigen tijd en in je eigen tempo. Doe je mee?

Een illustratie van een mensendrol met een gezichtje

Heb je een vraag?

© 2023 SuperPoeper® - All Rights Reserved