Benieuwd of het "SuperPoeperPlan" wat voor jouw kind is?

Poepproblemen oplossen

Poepproblemen oplossen is vaak een hardnekkige klus. Daarom help ik jou – als ouder de enige echte expert van jouw eigen kind – graag met gerichte informatie en alle benodigde tools, zonder een langdurig traject. “Hoef jij dan niet mijn kind te zien?” is zo ongeveer de meest gestelde vraag door ouders. Nope!


Jouw kind heeft dan wel een poepprobleem, maar jij als ouder kunt hiermee aan de slag. Omdat ik als geen ander weet wat een ‘poepkind’ denkt en hoe het doet. Ik was kampioen in ophouden en verstoppen. Letterlijk en figuurlijk. De grootste boosdoener. Ik laat je ontdekken hoe je dit gedrag kunt herkennen en aanpakken.


Oh ja, mijn methode valt buiten de reguliere zorg (ook al werk ik veel samen met en geef ik trainingen aan hen) en daarom raad ik je aan een medische oorzaak van het poepprobleem van je kind (komt zelden tot niet voor) uit te sluiten en om zeker niet meerdere trajecten tegelijk te volgen. Om verwarring te voorkomen. 

Ouders in de shit... uit de shit!

Ik snap zo goed dat jij als ouder helemaal klaar bent met de shit van je kind. Helemaal als je al van alles hebt geprobeerd zonder dat het heeft geholpen. Ben jij ook bij dokters, ziekenhuizen, kinderpsychologen, fysiotherapeuten en andere professionals geweest, maar houdt het poepprobleem aan? Graag help ik jou en je kind op weg uit de ‘shit’.

Weerstand en weigering?

Herken je dit? Hoe meer aandacht jij geeft aan het poepen, hoe meer je kind in de weerstand duikt en de wc en het poepen weigert. Weet je hoe dat komt? Je kind voelt zicht rot, schaamt zich en voelt zich vast ook schuldig, ook al merk jij dit niet aan je kind. Want jouw kind kan verstoppen als geen ander! Ik verzeker je dat je kind nooit expres een poepbroek heeft en dat het hierover hebben ongemakkelijk en confronterend is. Logisch toch?!

zindelijk wc poepen plassen zindelijkheid

Weten wat werkt?

Je kind kan niets doen aan het hebben van een poepprobleem en kan het niet zelf oplossen. Waarschijnlijk omdat je kind de controle kwijt is door een ophoping in de buik. Ja en dit gebeurt ook als je kind dagelijks zachte poep heeft. Het gaat erom WAT je kind poept en niet DAT je kind poept. De combi van laxeren en oog voor onderliggende shit helpt om snel de shit aan te pakken. In mijn SuperPoeperPlan help ik je met mijn uitleg en stappenplan. 

In de shit, uit de shit!

Ik begrijp natuurlijk dat je liever gisteren dan vandaag uit de shit wil zijn. Daarom heb ik het jou zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Met mijn online programma, kun je direct zelf na bestellen aan de slag gaan. Praktisch en effectief én je kunt het programma volgen in je eigen tempo, op je eigen plek en op welk apparaat, toestel of tablet je maar wil. Natuurlijk met veel extra’s en downloads voor jou en je kind. Ben je er klaar voor?

Professionals superplan!

Vind jij het spannend of lastig om ouders te confronteren uit angst voor de weerstand van ouders? Of voel jij je onzeker hoe of waar te starten met de aanpak van poepproblemen? Of heb je het idee dat je net te weinig kennis of ervaring hebt om ouders en kind van de juiste informatie te voorzien? Jij bent niet de enige.

zindelijk wc poepen plassen zindelijkheid

Belangrijke boodschap

Als jij start met een luisterend oor te bieden, erkenning te geven en begrip te tonen, komt er ruimte voor ouders om hun zorgen over het poepprobleem van hun kind met jou te delen. Jij ontvangt op die manier dé belangrijke boodschap die jij nodig hebt, om het poepprobleem te analyseren en jouw adviezen aan ouders te kunnen overbrengen. Zo help je ouders snel op weg uit de shit. 

De juiste aanpak

Het aanvliegen van een poepprobleem is vaak lastig. Omdat er meestal meerdere oorzaken op meerdere niveaus spelen. Het kan een flinke zoektocht worden om een poepprobleem grondig te analyseren en vervolgens de juiste aanpak te bepalen. Het ProfessionalPlan helpt jou daarbij met een gestructureerd systeemgericht plan van aanpak met een positieve invalshoek.

Eigen plek, eigen tijd

Ik gaf jarenlang een meerdaagse training aan professionals. Van hen vroeg dat tijds- en kosteninvestering. Dat moest beter kunnen vond ik. Daarom ontwikkelde ik een compleet online programma met videotutorials, e-lesboeken en online tools. Alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Leren op je eigen plek, eigen tijd en in je eigen tempo. Doe je mee?

Jouw kind een poepprobleem?

nl_NLNederlands