POEPEN; STAP
VOOR STAP

 
Jij bent de expert!

Als ouder ben jij altijd de beste kenner van je eigen kind. Daarom kun jij je kind prima helpen als het niet kan, durft of wil poepen, zolang je maar beschikt over de juiste kennis en hulpmiddelen. Mijn SuperPoeperplan bestaat vooral uit praktische weetjes, een duidelijk plan van aanpak mét stappenplan en daarbij, krijg je ook nog extra support per e-mail.

 
Niet medisch…

“Het SuperPoeperPlan is bedoeld voor poepproblemen, 
waarbij geen medische oorzaken of problemen spelen  of bekend zijn.
Twijfels of zorgen? Maak een afspraak bij je huisarts of een poeppoli.”

 
Is het SuperPoeperPlan
iets voor ons?

Misschien is dit je eerste zoektocht of ben je al veel langer onderweg en heb je al van alles geprobeerd, om je kind aan het poepen te krijgen. Wil je weten óf en welk plan voor jou en je kind geschikt is? Start hier de zelfcheck om te ontdekken of ik jullie kan helpen!

Stappenplan
in het kort

Mijn stappenplan biedt je inzichten, praktische tips en tools, om op een positieve manier samen met je kind de poepproblemen ‘op te ruimen’ en te leren ontspannen te poepen op de wc. De belangrijkste stappen licht ik er alvast uit voor je, zodat je een idee krijgt wat je te wachten staat. In mijn videotutorials en digitale werkboek leg ik je precies uit wat te doen en hoe de stappen op te volgen.

LAXEREN
Let (sh)it go
LEREN
Kennis geeft kracht
PROBEREN
Oefening baart kunst
MOTIVEREN
Yes, you can
poepen wc superpoeper laxeren kind ouders zindelijk

Het SuperPoeperPlan ouders & kids 2 – 7

 
Weg poeptaboe!

Naast de online videotraining en het digitale werkboek, gidsen de Super PoeperApp en Het SuperPoeperBoek jou en je kind van 2 tot en met 7 jaar op een speelse manier door de poepproblemen heen. We doorbreken het poeptaboe.

Poepen op de wc

Aan de hand van een stappenplan, de app en het boek, kun jij je kind alles uitleggen, zodat je kind kan, durft en wil poepen op de wc. Wc-oefeningen, kleurplaten, een poepdagboek, recepten en andere extra’s en hulp, kun je bij de gratis downloads vinden.

poepen wc zindelijk ouders kind laxeren superpoeper

Het SuperPoeperPlan ouders & kids 8+

 
Poepen? Jouw kind kan ook!

Sommige kinderen hebben al langere tijd last van een poepprobleem. Soms zijn er periodes dat poepen goed gaat, soms hebben ze steeds last. Je bent als ouder al overal geweest met je kind van 8 jaar of ouder en hebt van alles geprobeerd.

Poeppraat op maat

Om jou en je kind de meest passende support en hulp te geven, bied ik je een 1-op-1 online consult van één uur met mij. Is je kind 10+, dan praat ik daar ook graag mee. Ik denk met je mee en maak samen met jou een plan van aanpak op maat.

WEETJE!

WANNEER JE MEERDERE TRAJECTEN OF BEHANDELINGEN TEGELIJKERTIJD VOLGT, KAN ER BIJ JOU EN BIJ JE KIND VERWARRING ONTSTAAN. WANT ELKE BEHANDELAAR HEEFT EEN EIGEN VISIE MET EIGEN ADVIEZEN, DIE MOGELIJK OF EVENTUEEL ANDERE ADVIEZEN KUNNEN TEGENSPREKEN.

TIP

‘IK RAAD JE AAN OM MIJN SUPERPOEPERPLAN NIET SAMEN MET ANDERE BEHANDELTRAJECTEN TE VOLGEN OM VERWARRING TE VOORKOMEN.’

Zorg bij start van het SuperPoeperplan dat je eventuele medische oorzaken voor het poepprobleem van je kind hebt uitgesloten. Twijfel je of mijn plan voor jouw kind geschikt is? Doe dan de ONLINE ZELFCHECK.

Kies jouw
SuperPoeperPlan

OUDERS VAN KIDS 2 - 7 JAAR
 • ONLINE VIDEOTRAINING
 • Digitaal werkboek
 • PLAN VAN AANPAK
 • HET SUPERPOEPERBOEK
 • DE SUPERPOEPERAPP
 • SUPPORT PER E-MAIL
 • GRATIS DOWNLOADS
157,-
OUDERS VAN KIDS 8 + JAAR
 • 1-OP-1 ONLINE CONSULT
 • 1 UUR LIVE VIDEO
 • ANALYSE POEPPROBLEEM
 • UITLEG RISICOFACTOREN
 • LAXEERPLAN OP MAAT
 • WC-GEDRAG PLAN
 • GRATIS DOWNLOADS
147,-
“OUDERS ZIJN ERG TE SPREKEN OVER HAAR KUNDIGE AANPAK!”
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar kundige, enthousiaste en directe aanpak.
“HADASSA IS GOED BEREIKBAAR EN OPEN IN COMMUNICATIE”
Ik ken Hadassa al jaren als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is daarbij laagdrempelig bereikbaar en open in haar communicatie.
“HADASSA IS ECHT EEN SPECIALIST, VEEL VAN HAAR GELEERD”
Ik volgde de online training voor professionals bij Hadassa. Veel van opgestoken, maar wat ik het liefst doe is ouders verwijzen naar haar. Daar worden ze snel en goed geholpen. Ze is echt een specialist. Dank je Hadassa.
“MIJN ERVARING MET HADASSA IS ERG POSITIEF”
Obstipatie bij kinderen, kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
“DE METHODE HELPT STAP VOOR STAP NAAR EEN HELDER PLAN”
Methode SuperPoeper bekijkt poepproblemen vanuit diverse oogpunten. De 7 modules in de online training voor professionals, helpen je stap voor stap naar een helder en gestructureerd plan. Zodat kinderen en hun ouders uit de shit kunnen worden geholpen.
“EEN SUPERDESKUNDIGE EN OOK NOG EENS EEN LEUK EN LIEF MENS!”
Als ervaringsdeskundige en als moeder en oma, kan Hadassa zich volledig inleven in poepproblematiek. De kern van haar succes zit ‘m in haar passie, creativiteit en heldere manier van communiceren. Een superdeskundige en ook nog eens een leuk en lief mens.

“METHODE SUPERPOEPER IS MET HUMOR EN TO-THE-POINT!”
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in je eigen tempo volgen. Ideaal dus voor ouders. Methode SuperPoeper is net als Hadassa zelf: met humor, duidelijk en to-the-point.
“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ EN OPGELUCHT BEN IK!”
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 2 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis. Ik kan je wel zoenen, zo blijf en opgelucht zijn wij! 
“WAT EEN AANRADER, NA 2 JAAR PIJN HELEMAAL UIT DE LUIERS!”
Dit SuperPoeperPlan is een heuse aanrader. Onze zoon is deze zomer – na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling – eindelijk helemaal uit de luiers! Wat zijn wij enorm blij voor en supertrots op ons kind. Dank je wel Hadassa voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
“DE BOODSCHAP – HAHA – WORDT GOED DOOR HADASSA GEBRACHT!”
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en de vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap – haha – wordt goed door Hadassa gebracht.
“TSJONGE, TSJONGE, WAT IS DIT PLAN ZIJN GELD WAARD!”
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken snel verleden tijd. Tsjonge, wat is dit plan zijn geld waard!
“WOW, DIT IS DUS ECHT KAKKIE MAKKIE, DIT PLAN VAN AANPAK!”
Wow, na ruim 3 jaar dokteren, overal en nergens te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag; kakkie makkie deze aanpak, wij bevelen dit plan van harte aan.
“WEG POEPPROBLEEM…HAD IK DIT MAAR EERDER GEWETEN!”
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus dagelijks vieze broeken. Volgens het SuperPoeperPlan gestart met laxeren en op school gesprek gehad. Weg poepprobleem en allerfijnst… we hebben een vrolijk meisje in huis! Had ik dit maar eerder geweten!