fbpx

Ben jij er ook van overtuigd dat de poep in de broek bij je kind te maken heeft met het bewust en opzettelijk doen, het gedrag van je kind? Ik snap goed dat als het je zelf niet lukt dit gedrag te veranderen, je op zoek gaat hoe je dit wel kunt doen. Maar…poep in de broek gaat nooit om bewust, opzettelijk gedrag. Dus werken aan gedragsverandering zet geen zoden aan de dijk. Wat dan wel?

 

Poepgedrag…?

Wat voorbeelden. Frederiek houdt haar aandrang tegen op school, ze wil niets van de uitleg van de juf missen; alleen de gedachte dat als ze iets mist en daardoor een laag cijfer krijgt, maakt dat ze bang wordt en dus blijft ze ophouden. Of Marcel; houdt poep op omdat hij zo druk in zijn spel zit. Stoppen met spelen levert hem mogelijk verlies van het spel op, dat geeft frustratie, dus stelt hij liever uit. En Hanneke; zij had ooit pijn bij poepen en is ervan overtuigd dat poepen altijd pijn doet en houdt dagelijks tegen, uit angst voor de pijn. Deze kinderen houden hun poep op met – voor hen – een goede reden.

Poep in de broek!

Gevolg van het ophoudgedrag is ophoping in de buik. Wanneer dit niet tijdig herkend en behandeld wordt, kunnen er poepongelukjes gebeuren; dagelijks poep in de broek. Als ouder – geteisterd door die dagelijkse vieze broeken – probeer je van alles om het gedrag van je kind te veranderen. Door te dreigen, te smeken, te belonen, te straffen, boos te worden, lief of geduldig te zijn. Vaak levert dit vooral frustraties en weinig tot geen resultaat op. Logisch…poep in de broek is geen bewust (poep)gedrag; het is meestal een gevolg van ophoudgedrag waarvoor kinderen hun redenen hebben. Die redenen moeten begrepen worden en de aandacht krijgen.

Liegen over vieze broeken?

Wat en hoe kun je doen om die redenen te achterhalen? Stel je kind liegt steeds weer over vieze broeken. Dat geeft jou als ouder frustratie, wanhoop en woede. Begrijpelijk. Maar je kind liegt niet om het liegen, die liegt omdat hij jou als ouder niet verdrietig of boos wil zien. Schaamte en schuld zijn de boosdoeners van het liegen en tegelijkertijd is liegen een overlevingsmodus. 

“Als je kind doet alsof

Ordet tillägg betyder bokstavligen “ett tillägg”. Anabolisk treenighet kombinerar 3 kraftfulla anabola medel für att bygga mager massa, styrka och förbättra muskeldefinition. Hard Rock Supplements utformade detta tillägg för att vara nästa nivå bortom androvar. På grund av dess styrka är den strikt avsedd att användas av Avivade anabola användare. hgh kaufen kraftfulla anabola medel för att bygga mager massa, styrka och förbättra muskeldefinition.

de vieze broeken er niet zijn en deze negeert of hierover liegt,

“dan zijn ze er ook niet” is de gedachte, en hoeft je kind niet bang te zijn om afgewezen te worden.”

Wat helpt?

Allereerst het precieze poepprobleem begrijpen en weten hoe je dit kunt behandelen. Daarvoor is meestal een laxeerplan nodig. Daarbij realiseren dat je kind het niet met opzet doet; liegen en vieze broeken en gerichte hulp nodig heeft. Die kan ik jou bieden met mijn online training. Ik leg je uit hoe je het beste kunt reageren om negatief gedrag in positief gedrag om te zetten. Om je kind eerlijk te laten zijn in plaats van liegen. Om je kind tijdig te leren luisteren naar de buik in plaats van aandrang te negeren.  

Voor ouders…

Je kind kan niet zelf uit die vicieuze poepcirkel, de shit, komen. Die heeft jou als ouder heel hard nodig. Jij bent de

Il Platinum Shred & Sculpt Stack è lo stack principale per la costruzione di massa muscolare magra e dura. Solo per utenti esperti, questo stack premium include un triplo stack di trinità anaboliche, un top cutter e un supermandro, la posizione più alta e un pacchetto di supporto completo. drostanolone Questa dieta era una buona idea, ma semplicemente non ha funzionato. Il PCT consiste in riparazioni che potenziano il testosterone come Tribulus Terrestris e DHEA per ripristinare i livelli naturali di testosterone. Ma anche con PCT, il tuo corpo può ancora sperimentare bassi livelli di testosterone e danni al fegato, oxandrolone per la chirurgia.

veilige baken, het voorbeeld voor je kind. En omdat jij de ouder bent van je kind, ken jij je kind het beste. Veel beter dan welke professional dan ook. Daarom gaat mijn aandacht naar jou als ouder, om jou te ondersteunen en op weg te helpen bij het poepprobleem van je kind. Zodat jij zelf je kind kan helpen.

 

`’Binnen twee weken een superpoeper hier thuis!! Heel dankbaar en blij met deze methode. Trotse en blije dochter die niet meer bang is en zonder angst naar de wc gaat. Papa en mama ook heel blij en super trots.”

Denice (moeder)

over mij

“Ik deel graag mijn jarenlange ervaring mét en kennis over poepproblemen bij kinderen met jou.”