Over SuperPoeper

SuperPoeper helpt kinderen en ouders snel uit de shit en dat is hoognodig. Want meer dan 100.000 kinderen per jaar hebben last van een poepprobleem zoals verstopping en poepbroeken. Factoren zoals stress, afleiding, angst, druk hoofd en (prikkel)gevoeligheid dragen hier vaak aan bij. Een ophoping in het koppie kan zich vertalen in een ophoping in de buik. Het is onze missie om dit te voorkomen en te verhelpen en dat doen we al ruim 20 jaar met succes.

Gezondnu logo
Fabulous mama logo
Logo van het tijdschrift vriendin
Logo van de krant Trouw
Metro logo
gzndenzo.nl logo
Nederlandsdagblag logo
Logo Moodkids
Het parool logo
MediReva logo
logo ik ken iemand die
logo aob
Omroep Hoeksche waard logo
logo femme amsterdam
rtv drenthe logo
TV-programma RTL4 logo
Logo NPO3
Logo BNNVARA
RTL Boulevard logo
SBS6 logo
Radio538 logo

De focus van SuperPoeper

Jij als ouder verdient begrip en respect voor de shit waar jij met je kind door heen gaat en geen beschuldigende vinger. Want een poepprobleem heeft niemand schuld aan. SuperPoeper gaat uit van jouw wijsheid en expertise als ouder en biedt jou als ouder daarom een gestructureerd en praktisch doe-het-zelf stappenplan. Stap voor stap richting een poepprobleemloos leven.  

SuperPoeper werkt zo

Na de bestelling van het online programma kun je direct zelf aan de slag. De weg wijst zich vanzelf. In de online leeromgeving vind je video’s, e-lesboeken, downloads, kortom alles wat je nodig hebt om van jouw kind een superpoeper te maken. De meeste ouders geven aan dat zij zo’n 2 weken na de start een sterke verbetering zien of dat het poepprobleem is opgelost.

SuperPoeper's succes

Het succes van SuperPoeper zit ‘m erin dat jij als ouder de ware shit van je kind gaat begrijpen. Pas als jij weet waarom het poepprobleem er is, jij de signalen herkent, met je kind hierover rustig kunt praten, jij weet hoe je dit zelf kunt aanpakken en je kind gaat luisteren en meewerken, dan zijn jullie samen in controle. Jullie zijn en blijven dan de baas! Coole shit zeg maar.

Hadassa Voet geposeerd in de auto van SuperPoeper

Het gezicht achter SuperPoeper

Hadassa Voet is kindertherapeut en dé poepexpert van Nederland. Als kind heeft zij zelf jarenlang de last van een poepprobleem ondervonden. Een vervelende ervaring die zij elk kind en elke ouder graag bespaart. Sindsdien is het haar missie om kind en ouders zo snel mogelijk uit de shit te helpen. De combi kind- en werkervaring als gespecialiseerde kindertherapeut zorgde voor vernieuwende inzichten en Methode SuperPoeper was geboren.

Ik ken Hadassa al jarenlang als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is goed bereikbaar en open in haar communicatie en verwijst als nodig door.
Nathalie Schrijver-Levie
kinderarts in LUMC
Wow, na ruim 3 jaar dokteren en overal te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag. Wij bevelen dit plan van harte aan.
Jan
over dochter van 5
Obstipatie bij kinderen kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
Quintijn Morelis
huisarts praktijk Dokter Zuid
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in eigen tempo volgen. Er zijn maar weinigen zo bekend met poepproblemen als Hadassa. Methode SuperPoeper is net als Hadassa: to-the-point.
Debby Mendelsohn
psycholoog, zindelijkheidsexpert
Al ruim 2 jaar zindelijk maar poepen op de wc bleef spannend voor mijn dochter. Ik kwam dit tegen en heb het gelijk besteld. Dit raad ik iedereen aan. Want na de 1e dag viel het kwartje!! Zo blij met dit SuperPoeperPlan!!!
Gerdien
over kind 4,5
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar enthousiaste, kundige en directe aanpak.
Marc Benninga
prof. kinderarts MDL in AMC
Bedankt Hadassa! Ooit hielp je onze dochter heel goed, maar helaas na 3 jaar toch een kleine terugval. Alle onze gegevens had je nog! Ik hoop dat velen jou kunnen vinden. Door jou voelen we ons gezien, gehoord en geholpen.
Marina
over dochter van 7
Wij dachten dat onze zoon een zindelijkheidsprobleem had, totdat ik SuperPoeper vond. De herkenning in het plan gaf goede moed voor een oplossing, zonder verwijzing naar een kinderarts of poeppoli. En ja hoor, een superpoeper in huis.
Marga
zoon van 3

Het SuperPoeperPlan

Ik ontwikkelde een online programma; het SuperPoeperPlan. Geschikt voor ouders en kinderen van 2 tot 7 jaar, om als ouder zelf mee aan de slag te gaan. Voor zorgprofessionals maakte ik het ProfessionalPlan zodat nog veel meer ouders en kinderen geholpen kunnen worden. Op deze manier kunnen zo veel mogelijk ouders en kinderen laagdrempelig uit de shit geholpen worden. En dat sluit weer naadloos aan op mijn missie. 

Hadassa Voet zittend op een staand toilet met haar voeten op een toiletkrukje

Plan van aanpak

Methode SuperPoeper werkt volgens een stappenplan. Om het ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met als doel de boel in de kinderbuik in beweging te zetten én verkeerd aangeleerd poepgedrag te veranderen in helpend wc-gedrag. Want volgens onze visie, zijn ouders altijd de beste experts van hun eigen kind; het enige wat zij nodig hebben, zijn de juiste info en tools!

Media

Gelukkig is er steeds meer media-aandacht voor poepproblemen bij kinderen. Wij zijn blij als poepexpert dat we zo nóg meer ouders en kinderen kunnen bereiken. 

Hadassa verscheen bij RTL Boulevard en programma’s van RTL4, BNN, SBS6, regionale en landelijke radio- en tv-zenders. 

Heb jij interesse in onze bijdrage? Neem dan contact met ons op.

Spread the shit

Hadassa schrijft graag blogs voor (online) magazines of voor vakbladen en geeft interviews aan tijdschriften en dagbladen. Als gastdocent is zij een paar jaar actief geweest bij de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast verzorgt zij met plezier en passie nascholingen voor zorgprofessionals bij onderwijsinstellingen en staat zij tijdens lezingen bij landelijke congressen iedereen graag te woord.

© 2023 SuperPoeper® - All Rights Reserved