Benieuwd of het "SuperPoeperPlan" wat voor jouw kind is?

Over ons

Met ‘over ons’ bedoel ik zowel jou en je kind, als mezelf en Methode SuperPoeper, die ik ontwikkelde voor jou en je kind. Omdat meer dan 100.000 kinderen per jaar last hebben van poepproblemen, zoals verstopping en poepbroeken. Veel ouders zijn vaak de wanhoop nabij. Logisch ook. Soms zijn oorzaken helder, soms zijn deze wat lastiger te herkennen. Het is mijn missie om shit te verhelpen en erger te voorkomen en dat doe ik al ruim 20 jaar met succes.

over ons

SuperPoeper...that's me!

Ik weet alles van poep en poepproblemen; als kind had ik jarenlang last, als moeder en als oma ben ik ook hiermee bekend en als therapeut zag ik duizenden kinderen en hun ouders. Het is mijn missie om jou en je kind zo snel mogelijk uit de shit te helpen.

 

Life happens...shit happens!

Ik als kind...

Ik was 4 toen mijn poepprobleem begon en dit duurde 10 jaar. Het verpestte mijn kindertijd en ik voelde mij alleen en dom. Uiteindelijk loste ik het zelf op door zonder aandrang om de dag te gaan poepen. Voor mij is de cirkel rond dat hetgeen mijn kindertijd overschaduwde, ik heb weten om te zetten in hulp voor kinderen en hun ouders.

En verder?

Naast poepexpert, ben ik vooral moeder van 4 prachtige volwassen kinderen en oma van 9 heerlijke kleinkinderen. Poepproblemen zijn wel een familiedingetje… wij zijn nogal (prikkel) gevoelig en hebben een sterke wil. Soms lastig, soms handig. Nieuwe ideeën, inspiratie en motivatie krijg ik van mijn kleinkids en mijn lieve ondeugende labradoodle.

Mijn expertise

Ik werkte jarenlang met gespecialiseerde kinderartsen- en psychologen in binnen- en buitenland. Mijn visie, kennis en ervaring deel ik graag als gastspreker/docent, als auteur, in interviews,  in de (social) media en met scholen/kinderopvang m.b.t. hun wc-beleid. Ook staan sparren en overleg met collega-professionals op mijn agenda.

Mijn focus

Jij als ouder verdient begrip en respect voor de shit waar jij met je kind door heen gaat en geen beschuldigende vinger. Want een poepprobleem heeft niemand schuld aan. SuperPoeper gaat uit van jouw wijsheid en expertise als ouder en biedt jou daarom een praktisch online plan. Jij kan het zelf; stap voor stap uit de shit. Zo veel ouders gingen je voor.

Zo werkt het...

Na de bestelling van het online programma kun je direct zelf aan de slag. De weg wijst zich vanzelf. In de online leeromgeving vind je video’s, e-lesboeken, downloads, kortom alles wat je nodig hebt om van jouw kind een superpoeper te maken. De meeste ouders geven aan dat zij zo’n 2 weken na de start, een sterke verbetering zien of dat het poepprobleem is opgelost.

SuperPoeper's succes

Het succes van SuperPoeper zit ‘m erin, dat jij als ouder de ware shit van je kind gaat begrijpen. Als jij het poepprobleem snapt en signalen herkent, kun jij zelf met je kind aan de slag. Ik help je met mijn plan hoe jij dit kunt aanpakken. Op een positieve en duidelijke manier, waardoor de controle bij je kind terugkomt en je kind baas wordt en blijft. Coole shit zeg maar.

Het SuperPoeperPlan

Ik ontwikkelde een online programma; het SuperPoeperPlan. Een plan voor ouders van peuters en kleuters. In mijn plan krijgen poepproblemen bij niet-zindelijke en zindelijke kids de aandacht. Net als signalen, oorzaken en gevolgen. Een stappenplan waarmee je als ouder zelf aan de slag kan gaan.  Voor zorgprofessionals maakte ik het ProfessionalPlan zodat nog veel meer ouders en kinderen geholpen kunnen worden en dat sluit weer naadloos aan bij mijn missie. Ouders en kinderen zo snel mogelijk uit de shit.

Ik snap dat je 't moeilijk te geloven vindt,
dat ik je echt kan helpen. Dat dachten deze ouders ook...

Dankzij jouw SuperPoeperPlan, je boek en app en het lezen en opvolgen van alle tips, is onze zoon van luierpoeper en gatluierpoeper gewoon nu een superpoeper. Wat zijn we trots en nog belangrijker, wat is hij trots! Bedankt Hadassa.
Naomi
over zoon van bijna 4
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap wordt goed door Hadassa gebracht ; )
Berend & Stella
over hun 4-jarige broekpoeper
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 4 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis! Ik kan je wel zoenen, zo blij ben ik!
Barbara
over zoon van 7
Wij dachten dat onze zoon een zindelijkheidsprobleem had, totdat ik SuperPoeper vond. De herkenning in het plan gaf goede moed voor een oplossing, zonder verwijzing naar een kinderarts of poeppoli. En ja hoor, een superpoeper in huis.
Marga
over zoon van 3
Dit was het zetje wat wij nodig hadden. Direct op dag 1 van het SuperPoeperPlan de luier afgedaan. Geen ongelukjes en voor de grote boodschap gaat mevrouw naar de wc. Zonder de tips hadden we niet zo snel dit resultaat kunnen bereiken.
Daniëlle
over dochter van 2,5
Wow, na ruim 3 jaar dokteren en overal te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag. Wij bevelen dit plan van harte aan.
Jan
over dochter van 5
Hadassa heeft ons met begrip, geduld en betrokkenheid, nieuwe hoop en energie gegeven toen het uitzichtloos leek. We hebben bruikbare tips gekregen die we ook deelden met de BSO. Meteen ons kind droog & schoon. Dank je wel!
Joyce
over broekpoeper van 5
Onze dochter ging op school niet naar de wc, wat wij ook probeerden, dus elke dag poepbroeken. Na start van het laxeren, op school een gesprek. Weg poepprobleem en het allerfijnste...vrolijk meisje in huis. Had ik dit maar eerder geweten.
Monica
over dochter van 6,5
Dit SuperPoeperPlan is een aanrader. Onze zoon is - na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling - helemaal uit de luiers! Wat zijn wij blij voor en trots op ons kind. Bedankt Hadassa, voor je geduld, je duidelijke uitleg en stappenplan.
Harold & Jannie
over zoon van 4,5
Dankzij de methode en het persoonlijk advies van Hadassa hadden wij bínnen een week een Superpoeper in huis! Ons kind is nu eindelijk helemaal zindelijk en geen ongelukjes meer. Hij is vooral blij en opgelucht. En wij natuurlijk ook!
Martijn
over zoon van bijna 3
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken verleden tijd. Dit plan is zijn geld waard!
Annemarie
over dochter van 5,5
Al ruim 2 jaar zindelijk maar poepen op de wc bleef spannend voor mijn dochter. Ik kwam dit tegen en heb het gelijk besteld. Dit raad ik iedereen aan. Want na de 1e dag viel het kwartje!! Zo blij met dit SuperPoeperPlan!!!
Gerdien
over kind van 4,5
Super effectieve methode! Pas nadat wij door hadden als ouders iets in onze houding te veranderen ;-), ging bij ons kind de knop om. Erkenning en luier weg. Na 2 dagen deed ze haar eerste poepje op de wc. Echt een aanrader dit plan!
Ilse
over luierpoeper van 3,5
nl_NLNederlands