Over Hadassa

Het gezicht achter SuperPoeper is Hadassa Voet, kindertherapeut en dé poepexpert van Nederland. Zij is moeder van 4 en trotse oma van 9. Als kind had zij jarenlang last van een poepprobleem; als geen ander weet zij hoe rot dit is. Daarom is het haar missie om kind en ouders zo snel mogelijk uit de shit te helpen. De combi kind- en werkervaring zorgde voor vernieuwende inzichten en zo werd Methode SuperPoeper geboren.

Ik als kind...

Ik was 4 toen mijn poepprobleem begon en dit duurde 10 jaar. Het verpestte mijn kindertijd. De dokters begrepen mijn poepprobleem niet. Ik loste dit zelf op door dagelijks zonder aandrang te gaan poepen. Voor mij is de cirkel rond dat hetgeen mijn kindertijd overschaduwde, ik heb weten om te zetten in een methode met praktische handvatten, zodat andere kinderen niet hetzelfde hoeven mee te maken als ik.

En verder?

Naast poepexpert, vrouw van, dochter, zus en vriendin, ben ik vooral moeder van mijn 4 prachtige volwassen kinderen en oma van 9 heerlijke kleinkinderen. Ook een paar van mijn kinderen en kleinkinderen waren en zijn bekend met poepproblemen. Inspiratie en motivatie voor nieuwe ideeën doe ik op van mijn energieke en enthousiaste kleinkinderen én van mijn ondeugende labradoodle Bagel.

Expertise

In mijn praktijkjaren werkte ik jarenlang met gespecialiseerde kinderartsen en kinderpsychologen in binnen- en buitenland. Mijn visie, kennis en ervaring deel ik graag. Zo leverde ik als co-auteur bijdragen aan een paar boeken en ben ik vaker benaderd door scholen om hen te begeleiden met hun wc-beleid. Ook staan sparren en overleg met collega-professionals regelmatig op mijn agenda.

Hadassa Voet met haar klein kinderen zittend op de bank

Naast haar werk is Hadassa...

Ik ken Hadassa al jarenlang als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is goed bereikbaar en open in haar communicatie en verwijst als nodig door.
Nathalie Schrijver-Levie
kinderarts in LUMC
Wow, na ruim 3 jaar dokteren en overal te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag. Wij bevelen dit plan van harte aan.
Jan
over dochter van 5
Obstipatie bij kinderen kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
Quintijn Morelis
huisarts praktijk Dokter Zuid
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in eigen tempo volgen. Er zijn maar weinigen zo bekend met poepproblemen als Hadassa. Methode SuperPoeper is net als Hadassa: to-the-point.
Debby Mendelsohn
psycholoog, zindelijkheidsexpert
Al ruim 2 jaar zindelijk maar poepen op de wc bleef spannend voor mijn dochter. Ik kwam dit tegen en heb het gelijk besteld. Dit raad ik iedereen aan. Want na de 1e dag viel het kwartje!! Zo blij met dit SuperPoeperPlan!!!
Gerdien
over kind 4,5
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar enthousiaste, kundige en directe aanpak.
Marc Benninga
prof. kinderarts MDL in AMC
Bedankt Hadassa! Ooit hielp je onze dochter heel goed, maar helaas na 3 jaar toch een kleine terugval. Alle onze gegevens had je nog! Ik hoop dat velen jou kunnen vinden. Door jou voelen we ons gezien, gehoord en geholpen.
Marina
over dochter van 7
Wij dachten dat onze zoon een zindelijkheidsprobleem had, totdat ik SuperPoeper vond. De herkenning in het plan gaf goede moed voor een oplossing, zonder verwijzing naar een kinderarts of poeppoli. En ja hoor, een superpoeper in huis.
Marga
zoon van 3

Het SuperPoeperPlan

Ik ontwikkelde een online programma; het SuperPoeperPlan. Geschikt voor ouders en kinderen van 2 tot 7 jaar, om als ouder zelf mee aan de slag te gaan. Voor zorgprofessionals maakte ik het ProfessionalPlan zodat nog veel meer ouders en kinderen geholpen kunnen worden. Op deze manier kunnen zo veel mogelijk ouders en kinderen laagdrempelig uit de shit geholpen worden. En dat sluit weer naadloos aan op mijn missie.

Hadassa Voet zittend op een staand toilet met haar voeten op een toiletkrukje
© 2023 SuperPoeper® - All Rights Reserved