Benieuwd of het "SuperPoeperPlan" wat voor jouw kind is?

ONLINE SPREEKUUR | ONLINE CONSULT

Het kan zijn dat je aan de slag bent gegaan met het SuperPoeperPlan, maar toch wat meer support nodig hebt. Of je twijfelt over het laxeerplan en hebt hulp nodig. Ons team denkt met je mee in een online consult en biedt een plan van aanpak of past dit op maat aan. Wil je meer informatie over Methode SuperPoeper en onze werkwijze, boek dan een afspraak in het online spreekuur. 

Ontmoet het SuperPoeper team

HADASSA

Hadassa is de bedenker van Methode SuperPoeper. In 20+ jaar heeft zij duizenden ouders en kinderen uit de ‘shit’ geholpen. Zij heeft honderden professionals opgeleid, waaronder Tsilla en Yaëla.

poepproblemen

TSILLA

Tsilla heeft een pedagogische achtergrond en werkt al jaren als coach op de filmset met ouders en kids. Zij is moeder van 3 kids met poepproblemen en had als kind zelf ook poepproblemen.

poepbroeken

YAËLA

Yaëla heeft een therapeutische praktijk en support vooral ouders bij hun drukke gezinsleven. Ze is moeder van 3 kids en kreeg in haar zwangerschappen te maken met flinke poepproblemen. 

Is dit wat voor jou?

Online Spreekuur | 15 min.

Twijfel jij ondanks de SuperPoeperCheck en de FAQ of SuperPoeper iets voor jou is? Wil jij weten hoe Methode SuperPoeper werkt? We lichten dit graag toe in het online spreekuur.

Online Consult | 30 min.

Laxeren kan spannend en een uitdaging zijn om dit goed op de rit te krijgen. Of je merkt dat je kind toch blijft ophouden en wc weigeren. Wij helpen je op weg in een online consult. 

Online Consult | 60 min.

Bezig met het SuperPoeperPlan en heb je aanvullend hulp nodig? Of is jouw kind ouder dan 7 en wil je een plan van aanpak op maat? Wij denken met jou mee in een online consult.

ophoudgedrag

SuperPoeper kan je kennen van:

Ik snap dat je 't moeilijk te geloven vindt,
dat ik je echt kan helpen. Dat dachten deze ouders ook...

Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 4 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis! Ik kan je wel zoenen, zo blij ben ik!
Barbara
over zoon van 7
Dit SuperPoeperPlan is een aanrader. Onze zoon is - na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling - helemaal uit de luiers! Wat zijn wij blij voor en trots op ons kind. Bedankt Hadassa, voor je geduld, je duidelijke uitleg en stappenplan.
Harold & Jannie
over zoon van 4,5
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap wordt goed door Hadassa gebracht ; )
Berend & Stella
over hun 4-jarige broekpoeper
Onze dochter ging op school niet naar de wc, wat wij ook probeerden, dus elke dag poepbroeken. Na start van het laxeren, op school een gesprek. Weg poepprobleem en het allerfijnste...vrolijk meisje in huis. Had ik dit maar eerder geweten.
Monica
over dochter 6,5
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken verleden tijd. Dit plan is zijn geld waard!
Annemarie
over dochter 5,5
Super effectieve methode! Pas nadat wij door hadden als ouders iets in onze houding te veranderen ;-), ging bij ons kind de knop om. Erkenning en luier weg. Na 2 dagen deed ze haar eerste poepje op de wc. Echt een aanrader dit plan!
Ilse
over luierpoeper van 3,5
Dankzij de methode en het persoonlijk advies van Hadassa, hadden wij bínnen een week een Superpoeper in huis! Ons kind is nu eindelijk helemaal zindelijk en geen ongelukjes meer. Hij is vooral blij en opgelucht. En wij natuurlijk ook!
Martijn
over zoon van bijna 3
Dit was het zetje wat wij nodig hadden. Direct op dag 1 van het SuperPoeperPlan de luier afgedaan. Geen ongelukjes en voor de grote boodschap gaat mevrouw naar de wc. Zonder de tips hadden we niet zo snel dit resultaat kunnen bereiken.
Daniëlle
over dochter van 2,5
Wow, na ruim 3 jaar dokteren en overal te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag. Wij bevelen dit plan van harte aan.
Jan
over dochter 5
Al ruim 2 jaar zindelijk maar poepen op de wc bleef spannend voor mijn dochter. Ik kwam dit tegen en heb het gelijk besteld. Dit raad ik iedereen aan. Want na de 1e dag viel het kwartje!! Zo blij met dit SuperPoeperPlan!!!
Gerdien
over kind 4,5
Dankzij jouw SuperPoeperPlan, je boek en app en het lezen en opvolgen van alle tips, is onze zoon van luierpoeper en gatluierpoeper gewoon nu een superpoeper. Wat zijn we trots en nog belangrijker, wat is hij trots! Bedankt Hadassa.
Naomi
over zoon bijna 4
Hadassa heeft ons met begrip, geduld en betrokkenheid, nieuwe hoop en energie gegeven toen het uitzichtloos leek. We hebben bruikbare tips gekregen die we ook deelden met de BSO. Meteen ons kind droog & schoon. Dank je wel!
Joyce
over broekpoeper van 5
Wij dachten dat onze zoon een zindelijkheidsprobleem had, totdat ik SuperPoeper vond. De herkenning in het plan gaf goede moed voor een oplossing, zonder verwijzing naar een kinderarts of poeppoli. En ja hoor, een superpoeper in huis.
Marga
over zoon van 3
SuperPoeper

Je wil vast weten wie ik ben... komt ie

Boek nu jouw online consult

Check onze agenda wanneer wij met jou in gesprek kunnen gaan om jou en je kind uit de shit te helpen.

nl_NLNederlands