Online consult volwassenen 2018-04-28T17:15:06+00:00

Online consult volwassenen

Boek consult >

Online consult volwassenen

Boek consult >

Wil jij overleggen met de poepexpert?
Eén uur op eigen tijd en plek?

Welke onderwerpen?

Hoe werkt het?

Voor wie?

Ervaringen

Welke onderwerpen?
Poepproblemen

✓ Herkenning
✓ Oorzaken
✓ Laxeren

Leefwijze

✓ Voeding en vocht
✓ Structuur
✓ Ontspanning

Overig

✓ Karakter
✓ Gezinsomstandigheden
✓ Werk of studie

Poepproblemen

✓ Herkenning
✓ Oorzaken
✓ Laxeren

Leefwijze

✓ Voeding en vocht
✓ Structuur
✓ Ontspanning

Overig

✓ Karakter
✓ Gezinsomstandigheden
✓ Werk of studie

Hoe werkt het?
1. Betaal

Betaal via superpoeper.nl

2. Afspraak maken

We spreken een datum af

3. Persoonlijk consult

Het consult vindt plaats via Skype

Voor wie?

Voor (jong)volwassenen die direct overleg willen over hun poepprobleem en een persoonlijk – op maat gemaakt- advies willen, zodat zij zo snel mogelijk verbetering kan optreden.

Ervaringen

★★★★★

Hoi Hadassa, nogmaals dank voor het consult en super dat het online kon in de avond. Ik voelde mij begrepen en dat kwam vooral doordat jij jouw ervaringen met mij wilde delen om zaken te verhelderen. Na afloop kon ik aan de slag met het concrete stappenplan en echt waar: nu na een paar dagen merk ik al een enorme verbetering. Aanrader voor iedereen in de shit, haha!

Anneke, Den Helder
Februari 2018

★★★★★


Hadassa, ik wilde je laten weten dat ik nog aan het nadenken ben over wat wij besproken hebben. Blij dat ik erachter ben gekomen waar mijn buikklachten allemaal mee te maken hebben. Ik ben bij de huisarts geweest en ben gestart met de laxeermiddelen. Fijn dat jij zo helder kon duiden welke stappen ik moest nemen; kon ik dat weer doorgeven aan mijn vriendinnen die ook kampten met soortgelijke problemen.

Marijke, Apeldoorn
Januari 2018

★★★★★


Dag Hadassa, een woord van dank is op zijn plaats. De ‘boodschap’ is aangekomen. Mijn buikpijn is inmiddels verdwenen en ik kan dagelijks naar de wc zonder problemen. Eindelijk zonder zorgen naar mijn werk en naar de sportclub. En dat allemaal na 1 gesprek, had ik nooit gedacht. Fijn dat jij dit werk doet.

Johan, Amsterdam
Januari 2018

Online consult volwassenen

Boek consult >

Online consult volwassenen

Boek consult >