“Shit happens, overal en altijd, in mindere of meerdere mate. Ik help jou graag verder tijdens een ‘live’ consult 1-op-1.”

 

Hadassa Voet – dé poepexpert

Bezorgd en wil jij je ‘shit’ delen met mij? 

Het kan zijn dat je als ouder behoefte hebt om te sparren en te overleggen over je kinds poepprobleem. En dat je op zoek bent naar een luisterend oor en advies op maat. Of je nu wel of niet de online oudertraining hebt gevolgd. Via een 1-op-1 online consult van een uur met mij, dé poepexpert, kun jij ‘live’ contact met mij hebben. Wil jij een afspraak met mij maken? Dan kun je hier je consult bestellen. Ik neem hierna via de mail contact met je op om een afspraak met je te maken. Dit kan overdag of in de avond. 

 

Ben jij professional en behoefte aan overleg of advies?

Ik bied jou als professional – wanneer je even niet meer weet hoe verder te gaan met je casus – supervisie middels een 1-op-1 online consult. Of je nu wel of niet de online training Methode SuperPoeper voor professionals hebt gevolgd. Ik denk graag met je mee. Heb je interesse bestel dan hier het online consult. Ik neem hierna contact met je op om een afspraak te maken. Het consult kan overdag of in de avond plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

 

“Ik vroeg Hadassa een keer met mij mee te kijken en denken. Dat kan zij uitstekend en gaf mij ’t zetje in de goede richting.”

Barbara Corsetto, hypnotherapeut/fysiotherapeut

“De boodschap – haha – wordt door Hadassa goed gebracht. Daardoor kwamen wij en ons kind in beweging!”

Berend & Stella, ouders van een 6-jarige broekpoeper