“DE BASIS VAN METHODE SUPERPOEPER ZIJN
MIJN ERVARINGEN EN KENNIS”

“Als kind had ik 10 jaar lang last van poepproblemen. Maar ook als mama van 4 en oma van een boel kleinkinderen kwam dit voorbij. Deze ervaringen en mijn professionele kennis zijn de basis van Methode SuperPoeper.”

Hadassa Voet, poepexpert

Poepproblemen zijn shit!

Poepproblemen bij een kind geeft veel last. Aan het kind, maar ook aan ouders, bij verjaardagen, op school en de opvang. Praten over poep is een taboe; er wordt lacherig over gedaan of er speelt schaamte. Bij kind en bij ouders. Mijn werk is kinderen en ouders snel uit de shit helpen. Ontdek hoe Methode SuperPoeper een einde maakt aan poepproblemen.
In de onderstaande podcast “Ik ken iemand die…”, vertel ik over verschillende poepproblemen en geef ik natuurlijk ook wat tips.
 

SuperPoeper voor ouders

Ben jij dat ophouden van poep, wc weigeren, obstipatie en poepvegen in het ondergoed van je kind helemaal zat? Begrijp ik. Dit soort problemen komen vaak voor bij peuters en kleuters in de leeftijd van 2 – 7 jaar. Mijn online oudertraining maakt direct een einde aan het poepprobleem van jouw kind.

SuperPoeper voor kinderen

Praten over poep of wc vinden kinderen met een poepprobleem niet leuk. App SuperPoeper leert je kind op speelse manier van alles over poepen, zodat je kind poepen leuk gaat vinden. Samen met je kind Het SuperPoeperBoek lezen is een moment van ontspanning met veel tekeningen en tekst op rijm. 

SuperPoeper voor professionals

Professionals en collega’s in de zorg vertelden mij keer op keer, dat zij een heldere, gestructureerde werkwijze met stappenplan voor kinderen met poepproblemen en hun ouders misten binnen hun werksetting. Voor hen maakte ik de online training Methode SuperPoeper voor professionals.

“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ BEN IK”

“Wat een hel hadden wij. Onze zoon was snel plaszindelijk, maar daarna bijna 2 jaar dagelijks meerdere poepbroeken. Nadat wij de online training hadden gevolgd, begrepen we wat er aan de hand was. Binnen een week een superpoeper in huis en geen vieze broeken meer! Opgelucht en zo blij ben ik met het succes, ik kan je wel zoenen .”

Barbara over zoon van bijna 5 


“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ BEN IK”

“Wat een hel hadden wij. Onze zoon was snel plaszindelijk, maar daarna bijna 2 jaar dagelijks meerdere poepbroeken. Nadat wij de online training hadden gevolgd, begrepen we wat er aan de hand was. Binnen een week een superpoeper in huis en geen vieze broeken meer! Opgelucht en zo blij ben ik met het succes, ik kan je wel zoenen”

 

Barbara over zoon van bijna 5 

 

Privacy Voorkeuren