fbpx

“DE BASIS VAN METHODE SUPERPOEPER ZIJN
MIJN ERVARINGEN EN KENNIS”

“Als kind had ik 10 jaar lang last van poepproblemen. Maar ook als mama van 4 en oma van een boel kleinkinderen kwam dit voorbij. Deze ervaringen en mijn professionele kennis zijn de basis van Methode SuperPoeper.”

Hadassa Voet, poepexpert

Poepproblemen zijn shit!

Poepproblemen bij een kind geeft veel last. Aan het kind, maar ook aan ouders, bij verjaardagen, op school en de opvang. Praten over poep is een taboe; er wordt lacherig over gedaan of er speelt schaamte. Bij kind en bij ouders. Mijn werk is kinderen en ouders snel uit de shit helpen.
Ontdek hoe Methode SuperPoeper een einde maakt aan poepproblemen.

In de onderstaande podcast “Ik ken iemand die…”, vertel ik over verschillende poepproblemen en geef ik natuurlijk ook wat tips.

 

  Methode SuperPoeper

             Methode SuperPoeper is ontstaan tijdens mijn jarenlange praktijkervaring met duizenden
kinderen en hun ouders. Mijn ervaring, visie en overtuiging is dat ouders ALTIJD
de beste en ware experts van hun eigen kind zijn en NOOIT de professionals.  

 Dus is de basis van mijn methode begrip voor en support aan ouders, zodat zij zelf hun kind kunnen helpen. 
Enige dat nodig is ouders te voorzien van de juiste informatie, kennis, inzichten, tips en tools.
Die heb ik allemaal verwerkt in mijn online oudertraining en dat bleek een succes!

De methode is gestructureerd en helder met een stappenplan en duidelijke uitleg en bevat een meersporenbeleid.
Aan de ene kant gericht om de boel in de buik in beweging te krijgen en te houden.
Aan de andere kant de focus op het verkeerd aangeleerd poep/wc-gedrag van het kind, om te keren in gewenst poep/wc-gedrag. 

Collega’s en professionals hoorden al snel van de successen en vroegen mij middels een training mijn kennis en methode over te dragen.
Want in veel opleidingen is te weinig aandacht voor en kennis over de vaak complexe en langdurige poepproblemen.
Ik ontwikkelde voor hen de online training voor professionals om zelf op eigen tijd, op eigen plek de methode eigen te maken.
Inmiddels werken meer dan 200 professionals in Nederland met Methode SuperPoeper. 

SuperPoeper voor ouders en kind

Ben jij dat ophouden van poep, wc weigeren, obstipatie en poepvegen in het ondergoed van je kind helemaal zat? Begrijp ik. Dit soort problemen komen vaak voor bij peuters en kleuters in de leeftijd van 2 – 7 jaar. Mijn online oudertraining maakt direct een einde aan het poepprobleem van jouw kind.

SuperPoeper voor professionals

Professionals en collega’s in de zorg vertelden mij keer op keer, dat zij een heldere, gestructureerde werkwijze met stappenplan voor kinderen met poepproblemen en hun ouders misten binnen hun werksetting. Voor hen maakte ik de online training Methode SuperPoeper voor professionals.

“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ BEN IK”

“Wat een hel hadden wij. Onze zoon was snel plaszindelijk, maar daarna bijna 2 jaar dagelijks meerdere poepbroeken. Nadat wij de online training hadden gevolgd, begrepen we wat er aan de hand was. Binnen een week een superpoeper in huis en geen vieze broeken meer! Opgelucht en zo blij ben ik met het succes, ik kan je wel zoenen .”

Barbara over zoon van bijna 5 


“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ BEN IK”

“Wat een hel hadden wij. Onze zoon was snel plaszindelijk, maar daarna bijna 2 jaar dagelijks meerdere poepbroeken. Nadat wij de online training hadden gevolgd, begrepen we wat er aan de hand was. Binnen een week een superpoeper in huis en geen vieze broeken meer! Opgelucht en zo blij ben ik met het succes, ik kan je wel zoenen”

 

Barbara over zoon van bijna 5