“Hoe fijn is het als jij zelf weet hoe het werkt!
Zelf je website én het digitaliseren van je 
producten en diensten kunnen doen.
Ik help je graag op weg.”

 

Hadassa Voet – trainer|ontwikkelaar

Wil jij ‘online’ gaan met jouw producten/diensten?

Overweeg jij om jouw producten en diensten te digitaliseren? Om ouders of collega’s sneller en op een heldere, gestructureerde manier te kunnen ondersteunen? Met een online training, een E-boek of een online consult of wellicht heb je andere ideeën? Het vergt kennis, tijd en geduld en vooral de juiste tools en wat technische know-how, om dit zelf voor elkaar te krijgen. Hadassa helpt jou graag op weg met een (online) stappenplan, waarbij je zelf het wiel niet hoeft uit te vinden. Dat heeft zij al voor je gedaan. 

Van digibeet naar digipro(o)f!

Hadassa biedt al jaren haar producten en diensten online aan. In 2007/2008 ontwikkelde zij de eerste versie van het online programma SuperPoeper voor professionals. Inmiddels heeft zij diverse online trainingen, E-boeken en App SuperPoeper gemaakt. Zij heeft zich bekwaamd in het ‘zelf-doen’ van haar website en het digitaliseren van haar producten en diensten, na jarenlange samenwerking met professionals in het veld op gebied van online trainingen en websites. Hadassa gunt het anderen ook om kosten- en tijdbesparend aan de slag te kunnen gaan en deelt daarom haar werkwijze met jou in haar E-Stappenplan. 

Online 1-op-1 support?

Heb je behoefte om na het E-Stappenplan nog te sparren of wil je meer support? Dan kun je een 1-op-1 online consult met Hadassa bestellen. Je krijgt een kortingscode hiervoor in het E-Stappenplan. Wil je zonder dat je het E-Stappenplan hebt besteld een consult bestellen? Dat kan natuurlijk ook altijd. 

 

 

 

 

 “Als nodig, kan ik terecht bij Hadassa met al mijn vragen. Hadassa is buiten ontwikkelaar van de methode, ook een ervaringsdeskundige op digitaal gebied. Daarbij een snelle denker die oplossingsgericht handelt.”

 Iris Tadic Fadjil, integratief kindertherapeut en voormalig directeur basisschool