WAT MOET JE WETEN OVER MIJ?

Ik als kind…

Als kind, tiener en moeder en als oma had ik veel te maken met poepproblemen. Daarmee werd ik vroeger gepest en voelde ik mij dom, eenzaam en schaamde mij rot over mijn vieze broeken. Mijn ouders liepen stad en land af; van de ene dokter naar het andere ziekenhuis. Niets hielp. Ik was 14 jaar, toen ik zelf mijn poepprobleem oploste met verstand op nul en met mijn dagboek.

En verder?

Naast mijn werk, ben ik ook partner, dochter, zus, vriendin en vooral moeder van vier volwassen kinderen en oma van een boel kleinkinderen, waarvan er ook een paar bekend zijn met een poepprobleem. Ik word dan ook wel oma SuperPoeper genoemd ;). Inspiratie en motivatie voor nieuwe ideeën,  doe ik op van mijn energieke, enthousiaste en lieve kleinkinderen.

"Mijn missie is kinderen
zo snel mogelijk uit
de shit te helpen"

Methode SuperPoeper

Expert

Vanuit mijn praktijk als kindertherapeut, ontwikkelde ik me tot expert op poepgebied. Ik zag duizenden kinderen met een poepprobleem en hun ouders en werkte jarenlang samen met gespecialiseerde kinderartsen en psychologen in binnen- en buitenland. Mijn jarenlange kennis en expertise bundelde ik, samen met mijn kindervaring in Methode SuperPoeper, waarbij begrip voor en ondersteuning aan kind en ouders voorop staan, zonder een beschuldigende vinger.


 
Support

Ik ontwikkelde een online programma voor ouders; het SuperPoeperPlan voor ouders en kinderen van 2 – 7 jaar, waarmee ouders zelf aan de slag kunnen gaan. Ouders van kinderen van 8+ help ik graag via een online consult. Voor zorgprofessionals maakte ik het SuperPoeperPlan voor professionals, zodat nog veel meer ouders en kinderen geholpen kunnen worden. Op deze manier kunnen zo veel mogelijk ouders en kinderen laagdrempelig uit de shit geholpen worden. En dat sluit weer naadloos aan op mijn missie. 

Plan van aanpak

Methode SuperPoeper werkt volgens een stappenplan. Om het ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met als doel de boel in de kinderbuik in beweging te zetten én verkeerd aangeleerd poepgedrag te veranderen in helpend wc-gedrag. Want volgens mijn visie, zijn ouders altijd de beste experts van hun eigen kind; het enige wat zij nodig hebben, zijn de juiste info en tools!

De Poepexpert
in Nederland

Media

Gelukkig is er steeds meer media- en online aandacht voor poepproblemen bij kinderen. Ik ben blij dat ik daar als poepexpert nog meer ouders en kinderen kan bereiken. Zo verscheen ik bij RTL Boulevard en programma’s van RTL4, BNN, SBS6 en regionale radio- en tv-zenders en werkte ik mee aan podcasts van diverse platformen. 

Spread the shit

Ik schrijf regelmatig blogs voor online magazines en geef interviews aan tijdschriften en dagbladen. Mijn kennis en praktijkervaringen deelde ik als gastdocent bij de opleiding Pedagogiek van de Hogeschool van Amsterdam en ik verzorg nascholingen aan collega’s/zorgprofessionals bij onderwijsinstellingen en landelijke congressen.

“OUDERS ZIJN ERG TE SPREKEN OVER HAAR KUNDIGE AANPAK!”
Het valt mij op dat het Hadassa vaak lukt om kinderen met langdurige zindelijkheidsproblemen snel en ontzettend goed te verbeteren. Ouders zijn erg te spreken over haar kundige, enthousiaste en directe aanpak.
“HADASSA IS GOED BEREIKBAAR EN OPEN IN COMMUNICATIE”
Ik ken Hadassa al jaren als een enthousiaste professional, die al haar energie en inlevingsvermogen gebruikt om een probleem helpen op te lossen. Zij is daarbij laagdrempelig bereikbaar en open in haar communicatie.
“HADASSA IS ECHT EEN SPECIALIST, VEEL VAN HAAR GELEERD”
Ik volgde de online training voor professionals bij Hadassa. Veel van opgestoken, maar wat ik het liefst doe is ouders verwijzen naar haar. Daar worden ze snel en goed geholpen. Ze is echt een specialist. Dank je Hadassa.
“MIJN ERVARING MET HADASSA IS ERG POSITIEF”
Obstipatie bij kinderen, kom ik geregeld tegen in mijn huisartsenpraktijk. Een probleem waarbij goede begeleiding (ook van ouders) erg belangrijk is. Hadassa biedt deze begeleiding. Mijn ervaring met haar is erg positief.
“DE METHODE HELPT STAP VOOR STAP NAAR EEN HELDER PLAN”
Methode SuperPoeper bekijkt poepproblemen vanuit diverse oogpunten. De 7 modules in de online training voor professionals, helpen je stap voor stap naar een helder en gestructureerd plan. Zodat kinderen en hun ouders uit de shit kunnen worden geholpen.
“EEN SUPERDESKUNDIGE EN OOK NOG EENS EEN LEUK EN LIEF MENS!”
Als ervaringsdeskundige en als moeder en oma, kan Hadassa zich volledig inleven in poepproblematiek. De kern van haar succes zit ‘m in haar passie, creativiteit en heldere manier van communiceren. Een superdeskundige en ook nog eens een leuk en lief mens.

“METHODE SUPERPOEPER IS MET HUMOR EN TO-THE-POINT!”
Hadassa begrijpt hoe druk ouders het kunnen hebben en daarom kun je het programma in je eigen tempo volgen. Ideaal dus voor ouders. Methode SuperPoeper is net als Hadassa zelf: met humor, duidelijk en to-the-point.
“IK KAN JE WEL ZOENEN, ZO BLIJ EN OPGELUCHT BEN IK!”
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 2 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis. Ik kan je wel zoenen, zo blijf en opgelucht zijn wij! 
“WAT EEN AANRADER, NA 2 JAAR PIJN HELEMAAL UIT DE LUIERS!”
Dit SuperPoeperPlan is een heuse aanrader. Onze zoon is deze zomer – na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling – eindelijk helemaal uit de luiers! Wat zijn wij enorm blij voor en supertrots op ons kind. Dank je wel Hadassa voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
“DE BOODSCHAP – HAHA – WORDT GOED DOOR HADASSA GEBRACHT!”
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en de vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap – haha – wordt goed door Hadassa gebracht.
“TSJONGE, TSJONGE, WAT IS DIT PLAN ZIJN GELD WAARD!”
Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken snel verleden tijd. Tsjonge, wat is dit plan zijn geld waard!
“WOW, DIT IS DUS ECHT KAKKIE MAKKIE, DIT PLAN VAN AANPAK!”
Wow, na ruim 3 jaar dokteren, overal en nergens te zijn geweest, hebben wij eindelijk na 2 weken een superpoeper in huis! Met de uitleg en de tips uit het SuperPoeperPlan konden wij direct aan de slag; kakkie makkie deze aanpak, wij bevelen dit plan van harte aan.
“WEG POEPPROBLEEM…HAD IK DIT MAAR EERDER GEWETEN!”
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus dagelijks vieze broeken. Volgens het SuperPoeperPlan gestart met laxeren en op school gesprek gehad. Weg poepprobleem en allerfijnst… we hebben een vrolijk meisje in huis! Had ik dit maar eerder geweten!

Privacyvoorkeur centrum