logo21
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo11
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo20
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo15
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo17
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo13
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo2
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo16
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo14
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo19
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo18
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo12
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo10
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo3
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo9
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo1
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo8
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo7
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo6
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo5
poepproblemen-bij-kinderen-in-de-media-logo4

Poepproblemen? Poepproblemen? Dat is shit!

En ik kan het weten, want ik was namelijk dat kind dat 10 jaar lang last had van een poepprobleem. Obstipatie, dagelijkse poepbroeken, ik was doodsbang om te poepen én werd de kampioen in ophouden. Ik zat samen met mijn ouders jarenlang in de shit. In Nederland hebben meer dan 100.000 kinderen per jaar last van een poepprobleem. Snap je mijn missie? Kinderen en hun ouders zo snel mogelijk uit de shit helpen!

Meisje met poepproblemen tilt haar wc potje naar de grote wc in de badkamer
Een illustratie van een mensendrol met een gezichtje

Hadassa a.k.a. dé poepexpert

Hadassa a.k.a.
dé poepexpert

Hadassa Voet a.k.a. dé poepexpert van Nederland verhelpt al 20 jaar met succes poepproblemen bij jonge kinderen. Na veel samenwerkingen met kinderartsen en psychologen in binnen- en buitenland, was Methode SuperPoeper® een feit. Je kunt Hadassa kennen van tv, radio, podcasts, kranten etc., waar zij al jaren wordt gevraagd haar visie op poepproblemen te delen.

In de shit... uit de shit!

Poepproblemen

Poep-problemen

Een poepprobleem is lastig te herkennen. Denk jij dat je kind met opzet in de broek poept of dat vieze broeken je kind niet deren? Daarin kan ik je direct geruststellen, dat is nooit zo. Maar hoe weet je nu of je kind last heeft van een poepprobleem?

SuperPoeper legt uit

SuperPoeper
legt uit

Het SuperPoeperPlan helpt je te ontdekken wat er precies speelt bij je kind. Je gaat begrijpen wat nu heeft gemaakt dat jouw kind last heeft van een poepprobleem. Pas dan kun je aan de slag met het plan van aanpak. Op eigen plek en eigen tijd.

Voor professionals

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Inmiddels werken zo’n 300 professionals met het ProfessionalPlan van Methode SuperPoeper. Samen staan wij sterk. Wil jij ook met ons samenwerken om ouders en kind zo snel mogelijk te helpen?

Van poepprobleem tot succes op de wc

Het SuperPoeperPlan© geeft inzichten, praktische tips en tools om op positieve manier samen met je kind van 2-7 jaar zelf aan de slag te gaan om de poepproblemen ‘op te ruimen’. Zelf? Jazeker, want jij bent als ouder altijd zelf de beste expert van je eigen kind. Ik neem je online stap voor stap mee, zodat jij precies weet wat jij moet doen om te zorgen dat jouw kind snel succes op de wc heeft. Jij kan het! 

Mockup visuele weergave website op telefoon, mobiel en laptop
2950 +
Kinderen geholpen met het SuperPoeperPlan​
1454 + keer
SuperPoeperPlan© verkocht​
3000 +
Trotse, opgeluchte ouders​

Deze ouders gingen je voor...

Ik dacht dat mijn dochter met opzet in haar broek poepte. In de videotraining ontdekte ik dat verstopping de boosdoener was. Na de start van laxeren en wc-afspraken, waren de vieze broeken verleden tijd. Dit plan is zijn geld waard!
Annemarie
over dochter van 5,5
Wat een ellende hadden wij. Onze zoon was snel zindelijk, maar daarna hadden we 4 jaar poepbroeken. Nadat wij met jouw plan van aanpak startten, hadden we binnen 1 week een superpoeper in huis! Ik kan je wel zoenen, zo blij ben ik!
Barbara
over zoon van 7
Dit SuperPoeperPlan is een aanrader. Onze zoon is - na 2 jaar dagelijks pijn en teleurstelling - helemaal uit de luiers! Wat zijn wij blij voor en trots op ons kind. Bedankt Hadassa, voor je duidelijke uitleg en stappenplan.
Harold & Jannie
over zoon van 4,5
Gek werden wij van het weigeren van de wc, de buikpijn en vieze broeken. Pas toen wij begrepen wat er speelde en in beweging kwamen, kwam onze dochter dat ook, letterlijk en figuurlijk. De boodschap wordt goed door Hadassa gebracht ; )
Berend & Stella
over hun 4-jarige broekpoeper
Onze dochter ging op school niet naar de wc, dus elke dag poepbroeken. Na start van het laxeren, op school een gesprek. Weg poepprobleem en het allerfijnste...vrolijk meisje in huis. Had ik dit maar eerder geweten.
Monica
over dochter 6,5
Super effectieve methode! Pas nadat wij door hadden als ouders iets in onze houding te veranderen ;-), ging bij ons kind de knop om. Erkenning en luier weg. Na 2 dagen deed ze haar eerste poepje op de wc. Echt een aanrader dit plan!
Ilse
over luierpoeper van 3,5
Dankzij de methode en het persoonlijk advies van Hadassa hadden wij bínnen een week een Superpoeper in huis! Ons kind is nu eindelijk helemaal zindelijk en geen ongelukjes meer. Hij is vooral blij en opgelucht. En wij ook!
Martijn
over zoon van bijna 3
Dit was het zetje wat wij nodig hadden. Direct op dag 1 van het SuperPoeperPlan de luier afgedaan. Geen ongelukjes en voor de grote boodschap gaat mevrouw naar de wc. Zonder de tips hadden we niet zo snel dit resultaat kunnen bereiken.
Daniëlle
over dochter van 2,5
Hadassa Voet met het kinderboek van SuperPoeper in de hand

Succes met het SuperPoeperPlan

© 2023 SuperPoeper® - All Rights Reserved